My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Miljötänk och Norge

Innan jag flyttade hit hade jag tron om att Norrmän var så sunda och värnade mycket om miljön! Man hör ju så mycket att de går på tur, åker till hytta, står och går på skidor. Riktiga hurtbullar! Dessvärre har jag märkt att så inte är fallet, eller jo de går på tur och åker till hytta och varje norrman är nog född med skidor på fötterna men så hälsosamma och miljötänkvänliga är de inte! Inte det jag märkt iallafall! De är ca 10 år efter oss i ekologisk mat, inte mycket ekolog

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!