My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Glasstider!

Nu är sommaren i full gång och värmen är här av och till. Sommaren äts det extremt mycket glass både för stora och små och inte bara på helgerna. När det är sommar så verkar det som om det är helt ok att vräka i sig hur mycket sött som helst, det är ju sommarlov och semester. Det är bara det att egentligen är man faktiskt inte snäll när man säger ja till sina barn och sig själv för att få glass som många tror! Om man tänker några steg längre så hjälper man till att skapa ett

Smarrig glutenfri rabarberpaj

Mmmmm så god den blev!!! Tog med mig ingredienserna hemifrån Norge till mammi och pappi i Götet och lagade denna smarriga gluten, mejerifria rabarberpaj med vaniljsås. Receptet har jag delvis från www.ceciliafolkesson.se som är så bra på att inspirera mig med lika härliga recept och även sköna livsstil! Tack till dig! Här är receptet: • 1-2 stjälkar rabarber beroende på storlek • ett äpple (du kan även här ha färska jordgubbar) • 2dl mandelmjöl • 3msk kokosmjöl • 2dl hackade

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!