My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Inte mått så bra det sista

Känns som mitt system lite mossat igen precis som detta trädet😵🤪 Sen vi kom hem från USA i mitten av september så har jag dessvärre fightats med en envis urinvägsinfektion. 😰 När jag var liten drabbades jag ofta av detta problem och det höll på tills för 11år sedan då jag fick en brutal variant som höll på över 10 månader. Läkarna gav mig antibiotikakur på antibiotikakur men det gick inte bort. Jag försökte säga att man kanske borde titta på njurarna då jag haft några njur

Ricinolja

Måste slå ett slag för den fantastiska ricinoljan! Wow va den hjälpt mig i många lägen, den är kletig som få men ack så sjukt bra mot så mycket! Jag smörjer mina fotleder, knän och njurar varje kväll! Nu ska jag berätta lite om denna mirakelolja och vad den kan hjälpa till med! Så kanske den även hamnar i ditt dagliga bruk. Vad är ricinolja? Ricinolja som på engelska heter Castoroil vilket även många i Sverige kallar den. Den är ursprungligen från Indien och där är den känd s

Bygger upp både hus och kropp!

Då var vi på plats i Göteborg och har startat bygget med mina föräldrars nya hus! Så sjukt spännande och kul och se hur det växer fram och det är fort! 😵 Idag kom leveransen av material och två väggar av stommen är redan på plats! Mammas och pappas nuvarande hus som ligger granne med där vi bygger är nu 6 personer fler i än vanligt! Finns det hjärterum, finns det stjärterum sa alltid min kloka mormor! Vi har med två byggjobbare från Espens företag i Norge som kommer från Lit

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!