My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Smärta från hell

I tisdags hade jag lite ont i min högerfot igen och igår när jag vaknade hade jag ännu mer ont och orkade inte med mycket under dagen. Så klippet på punkterna för att bli av med huvudvärk och migrän får komma senare tyvärr! På eftermiddagen började det värka allt mer oavsett om jag höll mig stilla eller rörde mig. När jag satte ner foten kändes det som om hela foten skulle gå i tusen bitar. Jag smorde in foten med ricinolja och droppade även lite cbd olja på och gick och la m

Migrän

Fy fasen säger jag bara! Migrän är nått så fruktansvärt att lida av och det tror jag många med mig håller med om! Jag har dessvärre haft migrän sen jag var ca 12 år. Kommer ihåg dagar då min fina underbara mamma gjorde allt för att försöka få huvudvärken till att försvinna. Hon masserade huvudet, tryckte under mina fötter, sprang med blöta handukar som hängt ute för att bli extra kalla för att lägga på mitt huvud och gjorde allt för att få rummet så mörkt och tyst som möjligt

Homeopati

Jag får ofta frågan vad gör en homeopat när jag berättar att jag går till en? Ska försöka mig på att förklara det och varför jag tycker att det är så bra i detta inlägget! Klassisk homeopati är en läkekonst som funnits i mer än 200 år och den är väl beprövad. Den används även inom läkarvården i en hel del länder. Ordet homeopati kommer från antiken och de filosofiska tankegångar som den grekiske läkaren Hippokrates formulerade. Som medicinsk behandlingsmetod utvecklades homeo

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!