My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

I’m back!

Ber om ursäkt för det långa uppehållet här på bloggen men jag har behövt sommarlov! En rejäl paus! Är det något jag lärt mig de senaste åren så är det att lyssna på min kropp och det sista halvåret har det blivit lite mycket på alla håll och jag har dessvärre inte helt hunnit med att ta hand om den på rätt sätt! Då blir jag lite rädd att falla tillbaka in i mina sjukdomar igen och förvärra mina symptom och provresultat som jag nu kämpat för så länge och lyckats bli bättre oc

Homeopati

Jag får ofta frågan vad gör en homeopat när jag berättar att jag går till en? Ska försöka mig på att förklara det och varför jag tycker att det är så bra i detta inlägget! Klassisk homeopati är en läkekonst som funnits i mer än 200 år och den är väl beprövad. Den används även inom läkarvården i en hel del länder. Ordet homeopati kommer från antiken och de filosofiska tankegångar som den grekiske läkaren Hippokrates formulerade. Som medicinsk behandlingsmetod utvecklades homeo

Lymfatiska systemet

Tänk dig våra kroppar som en ända stor verkstad! Tänk vad fantastisk den är, den jobbar konstant för att du ska fungera och hålla dig frisk. Ger man bara kroppen rätt verktyg så är jag övertygad om att den kan laga sig själv! 😉 Vad det gäller vårt lyfsystem som tyvärr har fått lite för lite plats i vårt medvetande enligt mig! Lymfsystemet är oerhört viktigt för vårt immunförsvar! Slutar det fungera så blir vi fort sjuka, får värk, blir överviktiga, migrän mm Lymfan är en öve

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!