My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Smarriga rotfrukter till middag

Så enkelt och så gott! Nu på hösten finns det så mycket smarriga rotfrukter som är nyttiga och man kan göra en hel del med dem. Antingen juica tillsammans med lite frukter och dricka som de är, eller koka och göra rotfruktsmos m.m Jag gillar att hacka ner det i små bitar tillsammans med rödlök, vitlök, lite färska örter, kryddor och ringla lite olja eller ghee över😋 Här har jag använt • morot • palsternacka • rödbeta • potatis • gulbeta • polkabeta • rotselleri • rödlök • vi

Måste ta det lite lugnt

Känner att orken snart är slut 😰 Det har varit lite för mycket senaste halvåret och jag är expert på att sätta hård press på mig själv! Jag har inte varit hemma i Norge mer än en vecka i streck sedan slutet av Januari, dock har allt vi gjort med resor och byggen varit väldigt kul men det är fortfarande rätt jobbigt att flänga så mycket fram och tillbaka. Känner att jag aldrig hinner landa i ett lugn och är det något jag vet så är det hur stress och oro är riktigt dåligt för

Norska tjejligan

Nu sitter jag på båten igen, tillbaka till Göteborg för att ha kontroll på bygget! Nöjd och lycklig över en underbar helg fylld med kärlek, skratt och fina vänner 🙏🏼😍 Då jag som många av er vet ÄLSKAR att fixa kalas och festligheter och brukade göra det ofta i Göteborg kände jag nu att det var dags att bjuda in ett härligt gäng tjejer här i Norge för att lära känna alla lite bättre. Duka upp bordet är ju en stor del i det hela för mig och jag älskar att göra det lite speci

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!