My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Vilken helg det blev!!

Tjhooo, jag fick stoppat förkyldningen med mina dunder shotar av ingefära och gurkmeja, recept finns i förra inlägget! Det var ju helt underbart skönt för dessa dagar har varit intensiva och helt fantastiska! Nu hoppas jag att kroppen inte blir allt för arg på mig då jag inte varit så snäll mot den i helgen 🙈😵 Det har kalasats och blivit en del fusk med ”skräp” mat så som lite mejeri och lite socker och en del vin men ojojoj va kul, mysigt och trevligt jag haft! Så många hä

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!