My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Lavendel

Lavendel är inte bara vackert och doftar helt magiskt utan har även fantastiska läkande egenskaper, perfekt till sitt lilla hemma apotek! 🙏🏼💜 Förra veckan när vi var ute vid mina svärföräldrars sommar hytte så stod lavendeln fortfarande i full blom! Plockade lite för att pryda i vasen men också för att laga lite te på och även lägga på nattygsbordet så det doftar i sovrummet. Örten har hjälpt människor i tusentals år. Inom örtmedicin och aromaterapi används den bland annat

Måste ta det lite lugnt

Känner att orken snart är slut 😰 Det har varit lite för mycket senaste halvåret och jag är expert på att sätta hård press på mig själv! Jag har inte varit hemma i Norge mer än en vecka i streck sedan slutet av Januari, dock har allt vi gjort med resor och byggen varit väldigt kul men det är fortfarande rätt jobbigt att flänga så mycket fram och tillbaka. Känner att jag aldrig hinner landa i ett lugn och är det något jag vet så är det hur stress och oro är riktigt dåligt för

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!