My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Camping i Yosemite

Då Richard och Conchita sa vi skulle upp och campa med ett stort gäng av deras vänner blev vi glada att vi fick lov att följa med, vi älskar äventyr och se och uppleva olika saker och se olika miljöer!


Campinglivet här i USA är dock väldigt annorlunda från vad vi kallar camping i Sverige och Norge, detta var ju rena lyxen.

Tyvärr hade vi även denna natt otur med vädret, det regnade inte men var så vansinnigt kallt att vi bara blev en natt och tur var väl kanske det då det andra natten hade börjat regna något vansinnigt! 😵


Men nu till vårt härliga dygn i Yosemite och detta fantastiska ställe vi campade på.

Det var på en mark som tillhörde en av deras vänner, de bodde där i sitt hus och det var ca 70 pers och galet många hundar som kände dem och som campade på deras mark.

Så som ni säkert förstår var deras mark inte speciellt liten.

Det var så magiskt vackert där precis vid en fors som såklart jag och Espen hoppade i och badade i och de andra tyckte inte vi var helt friska, det var ca 5 grader uppfriskande kallt 😍🤪


Vi grillade ihop och satt vid en lägereld och snackade tills långt in på natten då vi kröp in i tältet och låg så tätt det bara gick för fy sjutton va kallt det var😰

Men så underbart kul att vi fick va med och ta del av detta.

Det är ju inga småtält som sattes upp och till och med bajamajorna som var uppsatta var gigantiska och sen även en underbar utomhus dusch så man stod med draperi runt men med bar himmel och duschade naken i det fria 😵🙏🏼

Åter igen ALLT ÄR STÖRRE I USA!! 😵😵🇺🇸🇺🇸


Se de underbara bilder från stället här nedan och ha en fin kväll!

Vi ska snart ut och flyga med min kusin Richard som är pilot om nån missat tidigare inlägg 🤪🙏🏼🇺🇸❤️

Kram kram


#usa #yosemite #nature #camping #magi #healing #lovemylife #life #happy #tracy #sanfrancisco #släktenärbäst #fors #kallabad #bada40 views