My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Dag 3 pa juicedetox


Hej på er härliga ni! 🥒🥬🍎🍏🍋🍐🥦 Idag har vi gått in på dag 3 på juicedetoxen och vi får se om det blir 14 eller 28 dagar, har inte helt bestämt mig än😬🙈


Vi är nu ca 10st som kör på juicedetox som jag vet om och känner. Sen är det många tusen världen över som kör samtidigt då Jason Vale har startat super juice challenge denna tiden varje år!

Det är så underbart att fler och fler blir inspirerade att haka på och får känna vad bra det gör med kroppen och ger hälsan en extra skjuts i rätt riktning! 🙌🏼🙏🏼 Är du med intresserad av att hoppa på juicetåget? Ladda ner appen Jason Vale superjuiceme (11kr)och häng med!

Där får du recept, inköpslista och pepp för 28 dagar men du väljer själv hur många veckor du vill köra såklart! Spana även in denna vansinnigt bra dokumentären om just juicedetoxen och Jason Vales program om vad det kan göra med hälsan! https://youtu.be/Aaxa7rxEbyk


Så hur känner vi oss nu efter 3dagar på ”bara” juice? Så många som ifrågasätter just det...hur kan man klara sig på ”bara” juice?

Inte många som frågar samma sak till en person vars diet bara består av hamburgare och pommes frites 🤪

Det är så vansinnigt mycket bra man får i sig och det är sällan man känner sig hungrig!

Strax innan det är dags för ny juice känner man lite hunger och framåt kvällen kan jag med känna det då sista juicen är drucken och man kanske stannat uppe lite för länge och tittat på nån dum serie istället för att gå och lägga sig i tid 🙈😂😂


Annars går det väldigt bra, Espen är lite illamående på morgonen men inte lika mycket idag som tidigare dagar.

Det sägs ju att de tre första dagarna är värst! Och det tror jag beror på avgiftning och att det är spirulina i de två första juicerna hittills varje morgon och spirulina är väldig avgiftande. Sen för de som dricker kaffe, vilket varken jag eller Espen någonsin gjort så är oftast utrensningssymptomet huvudvärk.


Spirulina som jag nämnde ovan är inte bara starkt avgiftande utan ger oss även en hel del nyttigheter!

Det är en blå-grön mikroalg som lever i både sötvatten och hav.

Algen har kallats för naturens allt-i-ett, på grund av att det innehåller så många viktiga näringsämnen. Förutom protein och alla essentiella aminosyror innehåller det även GLA, klorofyll, karotenoider och fykocyaniner, superenzymet SOD, och vitamin A.

Vitamin A bidrar till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normal hud och slemhinnor.

Spirulina har en hög andel tiamin, riboflavin, niacin, kalium, kalcium, magnesium, järn, zink och koppar.

Den är även en rik källa till krom och krom hjälper till att bibehålla normala blodsockernivåer.

Algen innehåller också hela spektrumet av B-vitaminer, inklusive vitamin B12 och vitamin B12 bidrar till både normal energiomsättning och bildning av röda blodkroppar.

Så löp och köp Spirulina och tillsätt till din kost varje dag. Tänk dock på att börja försiktigt med små doser och öka successiv!

Spirulina eller Chlorella är två helt fantastiska alger som kan hjälpa er mycket!

Chlorella tar jag och berättar mer om i annat inlägg!

Hoppas ni blir sugna på att testa ni med! Massa kram och ha en fin dag!

#detox #juicedetox #jasonvale #superjuiceme #juicechallenge #matsommedicin #naturligläkning #healing #alternativmedicin #sle #reumatism #spirulina #kosttillskott #lupus #RA36 views2 comments