top of page
  • Writer's pictureAngelica

Djävulsklo

Idag har jag vart på jakt efter kosttillskottet djävulsklo som dessvärre är olagligt i Sverige till människor men ges till hästar vid onda leder.

Detta är ännu en ört som hjälper och läker på naturlig väg som läkemedelsimverket satt stopp för! 🤬🤬🤬

Snacka om att det inte handlar om att få människor att må bra och bli friska utan mestadels om pengar!! Jag blir gaaaalen av ilska! Vi måste vakna upp mer och ta till med hårdhandskarna!

Jag har sen mer än ett år tillbaka köpt hästvarianten och gjort te på och druckit 3ggr om dagen och det gör enorm skillnad på lederna.

Dock är det inte alltid så lätt att göra te 3ggr om dagen så i tablettform är det lite lättare.


Köpte på en hälsokost butik här sist i märket NOW men dessvärre var den slut på de butiker vi nu vart runt på så har nu beställt via nätet och en hel del andra kosttillskott som jag brukar inta men det är så galet mycket billigare här märkte jag trotts samma märken 🙌🏼

Nu hoppas jag bara de hinner komma!🙈


Ska berätta lite om djävulsklo och varför den är så bra!


I Kalaharis savannområden finns det en vildväxande växt som heter djävulsklo.

Efter regnen börjar stammen växa och smyger tätt intill marken. Den kan bli 1,5 meter lång

Det är djävulsklons frukt, som ser ut som en klo, som gett den dess namn och därför att frukterna kan skada betande boskap.

Men det är rötterna som skördas, torkas och mals.

Afrikansk djävulsklo har i hundratals år använts som medicinalväxt. Lokalbefolkningen använde avkok av de torkade rotknölarna för att behandla olika åkommor, speciellt ledsmärtor.

I en studie kunde 60 procent av användarna avsluta medicineringen med antiinflammatoriska och smärtstillande läkemedel medan 30 procent kunde sänka doseringen.


Djävulsklo verkar på två sätt – dels genom att bromsa nedbrytningen av arakidonsyra till prostaglandiner vilket minskar både inflammation och smärta i leder och genom att minska frisättningen av proinflammatoriska cytokiner som har en starkt nedbrytande effekt på ledernas brosk och då inflammation etc minskar mår man ju såååå mycket bättre 😍🙏🏼❤️


Så tips på om ni har ont i leder köp djävulsklo till häst och gör te eller ev så finns djävulsklo i kosttillskottet Helaflex men hjälper inte alls lika bra, bäst är att hitta ren!

Eller gör som jag och köp om du är utomlands 😃Kan dock hända att du blir stoppad då det är förbjudet att föra in i Sverige 🤬


42gradiga varma hälsningar och kramar från oss i Californien 🌞❤️🌞


källa: kurera.se, bodycleanse sweden, mig själv, min homeopat jimmy lindau


892 views0 comments

Recent Posts

See All

Nypon

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page