My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Djävulsklo

Idag har jag vart på jakt efter kosttillskottet djävulsklo som dessvärre är olagligt i Sverige till människor men ges till hästar vid onda leder.

Detta är ännu en ört som hjälper och läker på naturlig väg som läkemedelsimverket satt stopp för! 🤬🤬🤬

Snacka om att det inte handlar om att få människor att må bra och bli friska utan mestadels om pengar!! Jag blir gaaaalen av ilska! Vi måste vakna upp mer och ta till med hårdhandskarna!

Jag har sen mer än ett år tillbaka köpt hästvarianten och gjort te på och druckit 3ggr om dagen och det gör enorm skillnad på lederna.

Dock är det inte alltid så lätt att göra te 3ggr om dagen så i tablettform är det lite lättare.


Köpte på en hälsokost butik här sist i märket NOW men dessvärre var den slut på de butiker vi nu vart runt på så har nu beställt via nätet och en hel del andra kosttillskott som jag brukar inta men det är så galet mycket billigare här märkte jag trotts samma märken 🙌🏼

Nu hoppas jag bara de hinner komma!🙈


Ska berätta lite om djävulsklo och varför den är så bra!


I Kalaharis savannområden finns det en vildväxande växt som heter djävulsklo.

Efter regnen börjar stammen växa och smyger tätt intill marken. Den kan bli 1,5 meter lång

Det är djävulsklons frukt, som ser ut som en klo, som gett den dess namn och därför att frukterna kan skada betande boskap.

Men det är rötterna som skördas, torkas och mals.

Afrikansk djävulsklo har i hundratals år använts som medicinalväxt. Lokalbefolkningen använde avkok av de torkade rotknölarna för att behandla olika åkommor, speciellt ledsmärtor.

I en studie kunde 60 procent av användarna avsluta medicineringen med antiinflammatoriska och smärtstillande läkemedel medan 30 procent kunde sänka doseringen.


Djävulsklo verkar på två sätt – dels genom att bromsa nedbrytningen av arakidonsyra till prostaglandiner vilket minskar både inflammation och smärta i leder och genom att minska frisättningen av proinflammatoriska cytokiner som har en starkt nedbrytande effekt på ledernas brosk och då inflammation etc minskar mår man ju såååå mycket bättre 😍🙏🏼❤️


Så tips på om ni har ont i leder köp djävulsklo till häst och gör te eller ev så finns djävulsklo i kosttillskottet Helaflex men hjälper inte alls lika bra, bäst är att hitta ren!

Eller gör som jag och köp om du är utomlands 😃Kan dock hända att du blir stoppad då det är förbjudet att föra in i Sverige 🤬


42gradiga varma hälsningar och kramar från oss i Californien 🌞❤️🌞

#djälvulsklo #arg #ledvärk #reumatism #artos #sle #now #kosttillskott #usa #resa #afrika #växtersomläker #läkanaturligt #healing #lupus #läka #suppliments #californien #kurera


källa: kurera.se, bodycleanse sweden, mig själv, min homeopat jimmy lindau


74 views