top of page
  • Writer's pictureAngelica

En fullspäckad vecka

Våren har verkligen kommit med underbar sol men så svinkallt på nätterna.

Men vid mammas och pappas pool blir oftast som en oas och stänger ute den mesta vinden så där kan man sitta en stund på dagen och fånga solens strålar och fylla på D-vitamin förrådet i kroppen!

Det är ju även så vansinnigt vackert när alla knoppar brister ut i blom, dessvärre försvinner de ju lika snabbt så det gäller att njuta av nuet!

Titta bara här på denna magiskt vackra magnolian som dessvärre inte gillat att det fortfarande är frostnätter men ändå såååå vacker 😍

Nu har jag vart i Göteborg en hel vecka och hjälpt mamma och pappa med diverse grejer.

I onsdags fixade vi i deras nuvarande hem och trollade bort sånt som inte skulle vara med och synas på visningen, piffade och städade.

Sen på eftermiddagen då visningen var

kl 17-18 så smet vi ner till min moster och morbror som bjöd på pannkakor.

Jag fixade bananpankaka till mig då jag inte äter gluten m.m


Lätt som en plätt:

mosa en banan och tillsätt ett eller två ägg och blanda. Är man fler så öka bara mängden.

Man kan också tillsätta lite vaniljpulver eller någon annan smak.

Stek i kokosolja, ät och njut🍌🍌🍌


På visningen hade bara kommit 2 par av 3 men de som kom var väldigt intresserade och det är ju det viktigaste! ✊🏼🤞🏼


Sen under veckan har vi vart och tittat på kök igen och det lutar mot ett IKEAkök för det är både supersnyggt det vi designat och så sjuuuukt mycket billigare, de pengarna kan man ju göra annat kul för 🤪

Bir ett möte till på IKEA imorgon för att bestämma oss.

Vi har även tittat på badrum och en massa olika kakel!

Det finns ju så galet mycket att välja bland😵

Både mamma och pappa är eniga om att de vill ha grått kakel men det är som i filmen det finns 50 shades of gray om inte mer!!



Jag har även haft möte med en kille som gör trappor och inväntar en offert på trappor av två andra jag haft kontakt med! Och shit där är det inte heller helt enkelt, finns ju galet mycket att tänka på och olika val även där.


I fredags hade jag en supermysig kväll med mina underbara gudbarn och min fina goa vän Jonas. Jag blev bortskämd med massa god mat och bäst av allt mängder med kramar😍🙏🏼


I Lördags kom en annan fin vän Andrea hem till min mor och far och vi hade skönt poolhäng vid poolen och lapade i oss en del sol och D-vitamin, promenerade lite, hade många goa skratt, en massa babbel och lite vin 🙈😵


Och så igår söndag var ännu en visning av huset så morgonen hade jag och mina goa päron ett till städryck sen försvann vi från huset ut på en härlig promenad vid havet och avslutade med en brunch på Hovås strandbar.

Visningen hade gått bra med 7st som kom varav en av dem var där i onsdags med. Flera som verkade intresserade men mäklaren önskade nog att det kommit fler.

Finns det bara två eller fler som verkligen är intresserade så räcker ju det så nu hoppas vi, håller tummarna stenhårt och ber till allt som finns att det nu kommer in några bra bud🤞🏼✊🏼


Underbara dagar har jag som ni förstår haft men nu saknar och längtar jag efter min kärlek och vårt underbara hem!

Espen har varit i Hamburg i helgen och tittat på fotboll med sin vän Lasse och kommer till Göteborg ikväll.

Sen har han nått möte imorgon och jag o mamma ska till IKEA och beställa kök och badrum sen äntligen åker vi hem för att fira Påsk och vårfixa i vårt egna hem.


Önskar er en fin måndag💕🦚🌷






32 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page