My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Hantera frukt och grönsaker rätt

Godmorgon alla sköna! Vi går idag in på vecka 2 av juicedetoxen och det känns väldigt bra!🍌🍏🍐🍋🥑🥝

Är så stolt av de som hoppat på och även av mig själv, vi kämpar på olika vis, vi är grymma🙌🏼 Är det någon som fortfarande vill va med? Det är aldrig försent, hopp in och börja när som! Ladda ner appen Jason Vale superjuiceme och häng med!

50 års kalaset vi var på i lördags gick förvånansvärt bra men det blev väldigt sent, vi kom hem kl 4 och det var det som var värst!

Där ser man vad sömnen gör!

Igår kändes det typ som jag var bakis, så trött och så galet sugen på nått att äta hela tiden.

Det var nog värsta dagen hittills för min del.

Men jag klarade mig igenom även gårdagen och nu är det ny dag, ny vecka, nya juicer! 🙏🏼🙌🏼😀🥬🥒🍋🥑🍐


Tänkte jag skulle ge er ett tips på hur man bäst blir av med smuts och en del gifter från frukt och grönsaker. Även om man köper ekologiskt så är det fortfarande en hel del skit på, det kommer vi tyvärr inte ifrån då det finns i luften överallt!


De flesta sköljer ju säkert sin frukt innan man stoppar den i mun och det är ju bra men ännu bättre är att när man kommit hem efter att ha handlat skölj av frukten och grönsakerna och häll upp vatten i zinken, tillsätt därefter en msk bikarbonat och en dl äpplecidervinäger.

Där efter lägger du ner all frukt och grönsaker du inhandlat och låter det ligga där nån timma.

Rör runt lite emellanåt och gnugga lätt över dem, sen plocka upp och lägg på en handduk och låt torka innan du sätter in i kylen eller lägger i fruktskålen!


Just det jag lovade ju även en bild på mig och min 80-tals outfit på 50 årsfesten!

Alltså på riktigt, inget snyggt mode direkt men väldigt färgglatt ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎

Önskar er alla en fin start på veckan!

Kramar och kärlek från mig 💖

#superjuiceme #detox #juice #frukt #grönsaker #healing #läkanaturligt #alternativmedicin #matsommedicin #sle #lupus #reumatism #ledgångsreumatism #migrän #80talsfest #80tal #bikarbonat #sköljafrukt #äpplecidervinäger #

My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com