top of page
  • Writer's pictureAngelica

Helger och detox


Godmorgon alla sköna!

Inatt var det fullmåne så om ni haft svårt att sova de sista nätterna kan det ha berott på det!

Det som också händer vid fullmåne är att det kläcks en massa läskiga parasiter i våra kroppar, därför är det extra bra med detox under denna perioden för parasiterna livnär sig på skräpmat och tycker inte alls om frukt och grönsaker.

Men också lite svårare då parasiterna signalerar till hjärnan att de inte vill dö och pushar för att vi ska gå och stoppa i oss nått smaskigt att äta istället för nyttigt!

Så håll ut så det blir 1-0 till dig och att du lyckas döda några till läskiga parasiter.🦠 Och framförallt låter du dem inte förökas🙌🏼


Vi är nu inne på vår 6:e dag på juicedetoxen.

Jag mår strålande och är hur pigg som helst, Espen har tyvärr mått lite illa varje dag men är ändå på bra humör och klagar inte.

Vi tränar och jobbar på som vanligt.


Hur går det för er andra som hoppat på detoxtåget? Vet att vissa av er kör samma program som oss, andra en variant av den och några någon helt annan. Räknade till att det är 14st som nu kör en detox som jag har kontakt med 🙏🏼😀 Oavsett vilken detox man kör så är det oftast lite jobbigare för många så här till helgen!

Man är van att gotta till det lite extra med speciella måltider, lite snacks, godis och till detta läsk, vin eller öl. Och den där vanemänniskan skriker nu till många av oss...va är det för trams du håller på med, vi lever bara en gång, vad gör det om jag bara bryter lite över helgen och börjar igen på måndag? Låt er inte luras!!! Men ok valet är ju självklart ditt och vi gör alla som vi vill, men vill man verkligen bryta? Vad är en, två, tre eller fyra veckor av ett år, ett liv? Det är dock tillräckligt länge för att stödja din kropp och läka en hel del i den som bland annat skadats av det den nu skriker efter men det är ingenting i det stora hela! Jag hejar på er alla och hoppas ni kan stå emot frestelsen och hjärnspökena! 👻

Låta mer skit rensas ut från era kroppar och din kropp kommer tacka dig rejält när du är klar och du kommer känna dig så stolt att du klarade det!🥒🍏🥬🍐🍋


Det är aldrig rätt tid att gå på detox om du frågar dig själv, det finns alltid nått hinder, något skoj som kommer upp som du bara inte kan missa och måste äta och dricka på de tillfällen.

Därför är det bara att bestämma sig och köra igång ändå, visst är det jobbigare och kanske inte lika kul att gå på middag och fest och ha med sin lilla juice men är det verkligen maten och drycken som är det allra viktigaste? Är det inte att träffas och umgås? Tyvärr är det mycket så i dagens samhälle att det flesta möten med människor innebär mat och dryck. Så kommer det nog förbli men försök att tänka på detta och försök nu att fortsätta umgås och träffas trots detox, det kommer iallafall att få tiden till att gå fortare och bli roligare än om man sitter hemma och stänger in sig!


Kanske är det även det som gör att helgerna är lite svårare? På vardagarna socialiserar vi ju oss på jobb, kör barn till träning m.m men på helgen om vi detoxar får vi för oss att vi inte kan hitta på nått med andra för vi är ju lite tråkiga och detoxar.

Att sitta hemma och låsa in sig blir ju väääldigt långtråkigt och när man har tråkigt vad händer då? Jo man blir rastlös och sugen och man kan gå och titta i kylskåpet var 15 minut i hopp om att något gott har hoppat in där sen sist! 😂😂🤪


Så mitt råd är att inte låsa in sig utan ut och hitta på nått!!

Gå och bowla, ta en promenad eller två, bjud hem några vänner på te och umgås, gå på den där festen, middagen, konserten! En detox ska ju inte stoppa dig från att ha kul!

Och jag vet...man kan ha kul utan mat och alkohol! 🙌🏼

Själv ska vi ikväll på 50års fest med 80-tals tema till en av Espens vänner!🥳🥳

Det ska bli fantastiskt kul, är inte helt hundra än vad det blir för outfit men ni ska få bild nästa gång! 🤪

Men först ska jag nu ut och ta en promenad även om det inte lockar så väldigt då det blåser storm här i Sandefjord idag 🌪😕


Önskar er en fantastisk helg med eller utan detox!🍏🍐🍋🥬🥒🥑


143 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page