My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Ingefära

Då var man inne på dag 10 utan ett minsta litet fusk och har då ”bara”’17 dagar kvar 😵💪🏼👊🏼

Känner mig fortfarande stark och peppad att fortsätta och av de 12 st som nu också är igång och juicar har jag bara hört positiva meddelanden!

Hurra och hejja oss! Så glad att vi lyckats inspirera några till 🙏🏼💕


Har mått fantastiskt bra hela tiden men idag vaknade jag med huvudvärk och det tror jag kan bero på att jag inte fick i mig tillräckligt med vatten igår!

Jag och karro pratade igår om att vi båda tycker dagnarna går som en dans och man har känslan att man kan leva så här för alltid och aldrig mer äta men sen kommer kvällen och då ändras den känslan och då är det lite jobbigare och man blir lite sugen på att tugga något!

Hur är det för er andra?

Vad kan det bero på tro? Är det vanan att när man sjunker ner i soffan på kvällen, stillar pulsen och vill ”belöna” sig efter en hel dag?

Det är inte så att jag är sugen på godis, chips eller skit mat. Bara god nyttig mat liksom! Att få tugga🤪

Vad är ni sugna på? Är ni sugna på nått?


Som ni märkt så är det ofta mycket ingefära i juicerna och det är för att ingefära som jag nämnt tidigare har galet många bra egenskaper som hjälper oss på många sätt!


Ingefäran innehåller massa antioxidanter, förhindrar och lindrar förkylning och är antiinflammatorisk!

Den hjälper vår matsmältning, lindrar inflammationer, boostar ditt immunförsvar!

Mår man illa eller har migrän kan det hjälpa att tugga på en liten bit ingefära!

Det har visat sig hjälpa många gravida med gravid illamåendet!


Jag brukar riva ingefära hälla varmt vatten över och lite honung och dricka som te eller som jag skrivit om tidigare en ingefära och gurkmeja shot varje morgon. Recept finns här https://www.mywayofliving.net/home/boosta-immunförsvaret


Det som kan vara lite klurigt och irriterande är att skala ingefäran på ett sätt som inte gör att halva ingefäran försvinner.

Men där har jag ett supertips jag lärt av min kära syster för sjukt många år sedan!

Man tar en liten tesked och skaver av skalet, går hur lätt som helst! Har du inte redan provat är detta ett kanontips 🙏🏼😍

Se bild nedan!Ett annat tips är att lägg en bit ekologisk ingefära i blöt över en natt och plantera den sen i en kruka och vattna lite då och då! Se bild nedan!

Tillslut så börjar den växa och du går aldrig tom på ingefära 😉

Önskar er nu en härlig fredag och ta hand om er och njut! Kramar ❄️💕❄️#ingefära #migrän #ledvärk #superjuiceme #jasonvale #plantera #sle #alternativmedicin #lupus #reumatism #detox #antiinflammatorisk