top of page
  • Writer's pictureAngelica

Inte mått så bra det sista


Känns som mitt system lite mossat igen precis som detta trädet😵🤪

Sen vi kom hem från USA i mitten av september så har jag dessvärre fightats med en envis urinvägsinfektion. 😰


När jag var liten drabbades jag ofta av detta problem och det höll på tills för 11år sedan då jag fick en brutal variant som höll på över 10 månader.

Läkarna gav mig antibiotikakur på antibiotikakur men det gick inte bort.

Jag försökte säga att man kanske borde titta på njurarna då jag haft några njurstensanfall tidigare men de avvisade det då jag inte hade nån feber och det går inte att undvika om det hade vart njurarna. Feber får man ALLTID om det är nått med njurarna (enligt dem)

Jag berättade för dem att läkare hade sagt så förr till mig om när jag fick lunghinneinflammation, det kunde man heller inte ha utan att få feber, typ stört omöjligt!

Men ändå var det det jag hade! 😰

Jag fick aldrig feber!!!


Så efter mer än 10 månader orkade jag inte mer så jag åkte in till akuten och ljög om stora smärtor i ryggen och hög feber under natten.

Men sa de, du har ju ingen feber nu?

Jag sa att jag hade tagit febernedsättande och de tog tydligen andra prover.

Jag blev inlagd i en vecka med ännu starkare antibiotika intravenöst!

Efter några dagar berättade jag för dem att jag ljugit och de sa då till mig att det var bra för annars hade de antagligen skickat hem mig och hade jag åkt hem då eller om jag inte hade åkt in alls hade jag förmodligen inte suttit här i min soffa, tittat ut över havet och skrivit detta🙈🙏🏼


Strax efter detta gick jag till en ayurvedisk doktor, han såg rätt flummig ut...lite ut som en drogad jesus men han var superbra!

Han undrade varför jag inte hade kommit till honom innan så hade jag förhoppningsvis inte hamnat så illa som jag gjorde.

Mitt svar var att jag ju litade på sjukvården och att de kunde sin sak. När jag efter detta började tvivla letade jag alternativa vägar 😍


Jag har inte fått tillbaka varken urinvägsinfektion eller njurstensanfall efter detta förrän nu 11år senare 😰

På flyget hem från USA kom känningarna.

Tror det kom ifrån att det var så varmt i USA ute mellan 35-45 grader, jag blir lätt varm och svettig och så går man in och ut från ställen, butiker och restauranger där det är fullt tryck med air condition.

Så jag växlade mellan varm och kall vilket inte är bra.


Till och med de flesta läkare vill att man nu för tiden först och främst försöker få bort urinvägsinfektionen på egen hand och inte skriver ut antibiotika direkt. 🙏🏼😀

Försökte bli av med den själv genom värmedyna, tranbärsjuice, citronjuice och en hel del annan vätska men det försvann inte helt så tog kontakt med en av mina homeopater i Sverige fick info att köpa två olika homeopatmediciner, dessvärre hade de inte den rätta styrkan men detta var bättre än inget.

Det försvann på bara nån dag men jag fortsatte ta medicinen då det fortfarande var ett litet tryck över blåsan.

Sen försvann det och vi njöt av värme och sol igen på Teneriffa, jag badade dock knappt då jag vet att det kan ge mig återfall.

När jag kom hem gick det några dagar och så kom det kraftigt tillbaka och då jag är lite rädd för jag har 11år sedan i bakhuvudet så gick jag till Norska läkaren för första gången sen jag flyttade hit för 3år sedan.

Fick antibiotika i 10dagar och det blev bra men hade fortfarande det lilla trycket över blåsan.

När kuren var slut var jag ok i en dag sen blev det värre än värst.

Då jag inte är intresserad av en upprepning av förra gången så blev det nytt meddelande till homeopaten som gav mig det svaret jag hade själv hade i mina tankar....

Att det kommer tillbaka efter antibiotika är för att din kropp e starkare och låter sig inte undertryckas lika lätt. Och att ditt immunförsvar är starkare så den har kraft att kunna producera såna här akuta. Behandlas inte dessa på naturligt sätt så sänks immunförsvaret igen.


Han bad mig kontakta en homeopat i Norge och gå vidare, fick tag på en samma dag och fick en akuttid!

En akuttid som hon satte upp 2 timmar för och tog reda på nästan hela min bakrund. 🙏🏼❤️

Detta var i onsdags och sen dess har det känts både bättre och sämre, inte bara i urinvägarna men också i mina leder i händerna.

Men fick besked om att antagligen blir det värre först och sen bättre och nu idag är det bättre än det varit sen USA och jag har för första gången sedan dess sovit och haft en riktigt bra och skön sömn🙏🏼😴😴

Ska tillbaka och följa upp på måndag!

Håll nu tummarna för mig att den är borta för gott🙏🏼❤️


På ett sätt är jag glad och tacksam över att den jäkla urinvägsinfektionen kom tillbaka, det betyder i min tro om immunförsvarsnivåer att om jag var på typ nivå 5 eller 6 där 0 är frisk, blev och jag dessvärre sen dess klättrat upp stegen till kanske 8 då jag fick min diagnos RA och SLE.

Så är min tro nu att jag är på väg att klättra ner igen och är nu tillbaka på nivå 5 eller 6 och när man kommer tillbaka kan de gamla sjukdomarna ploppa upp igen, därav jag nu vill försöka läka detta naturligt så jag inte slår ner mitt immunförsvar igen.


Ska berätta mer om immunförsvars nivåer i annat inlägg!


Med detta vill jag önska er en fin helg, själv ska jag nu svida om till min svägerskas 40 årskalas 🥳

Kramar och kärlek 💕💕💕


137 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page