top of page
  • Writer's pictureAngelica

Jag har gjort det omöjliga möjligt! 🙏🏼💖🙌🏼

Updated: Feb 24, 2021Hej på er!

Det var nu väldigt länge sedan jag skrev här på min lilla blogg.

Hoppas ni saknat mig 😉

Tappade lite suget i dessa Corona tider!


För jag tror och hoppas på att det kan ge många ett stort hopp och inspiration, inte bara om man har de sjukdomar jag diagnostiserats med utan vilken sjukdom som helst som man får höra att man inte kan bli frisk från eller även om du är fullt frisk!


För nån vecka sedan så var jag kallad till min vanliga kontroll hos reumatologen för att se hur mina prover ser ut!

Vilket jag är väldigt glad och tacksam över att göra även om jag inte är nått jätte fan av att ta prover 🙈😬😰

Men för att få koll på att allt står rätt till är det fantastiskt!

Det kan ju vara nått som är galet utan att det syns och känns.


Nu är det ändå exakt 5 år sedan jag valde att sluta med skolmedicinerna cellgifter, malariatabletter och starka inflammationsdämpande värktabletter och gå den alternativa vägen fullt ut och jag har bara blivit bättre och bättre år efter år.

Och ca 8 år sedan jag slutade med gluten, mejeri och socker.


Nu när jag kom till reumatologen var planen att jag skulle ligga inne hela dagen för olika prover och tester etc. men efter att ha tagit prover och sen kommit in till läkaren så sa hon att då de inte kan se att jag varken har RA eller SLE/Lupus på proverna och inte såg det sist jag var där heller plus att jag mår så bra.

Sen att de inte kan se några tecken längre på mina leder med ultraljud eller röntgen ej heller fel på mina lungor längre.

Därmed ser de inte någon anledning att jag ska vara inskriven på reumatologen mer, men att jag är välkommen tillbaka om jag någongång skulle känna mig dålig igen.

Så de behåller mina uppgifter och jag blir direkt inskriven igen utan att behöva remiss från en fastlegen/vårdcentral.

Och så ville hon att jag fortsätter att ta prover nån gång emellanåt hos fastlegen/vårdcentralen för att ha koll om i fall att.

Jag frågade om varför jag ändå ibland kan känna lite värk i händerna när jag ev stressat lite mycket eller fått för lite sömn.

Hon menar att det antagligen är cellminnet som spökar.

Även om de inte helt fattar vad som hänt då de säger att man inte kan bli frisk från autoimmuna sjukdomar så var denna läkaren jag hade nu så himla fin och mer öppen än många jag träffat under åren och sa: - Mitt mål som läkare är ju att mina patienter ska må så bra som möjligt och med så lite mediciner som möjligt men att klara att må så bra som du utan mediciner....det är bara att gratulera..nått bra gör du så fortsätt med det!


Jag blev här med utskriven och satte mig i bilen och då brakade tårarna löst. 😭😭

Wow jag har klarat det omöjliga! 🙏🏼🙌🏼💖

Jag ringde Espen som trodde jag fått dåliga besked då jag knappt fick fram ett ord i min gråt av lycka men tillslut förstod han och blev överlycklig han med.

Ringde Inka, mamma, pappa, mina systrar och fina vänner!

Grät och skrattade, grät ikapp med några av dem och skrattade desto mer!


Ingenting är omöjligt men shit vad jag har kämpat och nu är det bara att fortsätta!

Detta är bara början på resten av mitt liv och det ska jag se till att jag håller mig frisk i och lever länge och då är det viktigt att tänka på vad man stoppar i sin kropp samt även träning och sitt välbefinnande själsligt!


Är riktigt stolt över mig själv och så tacksam för alla stöttande människor runt om mig och alla de som hjälpt mig på vägen och öppnat den ena dörren efter den andra till att läka mer och mer!

Min familj och mina vänner först och främst som stöttat mig i mina val, min fina ängla vän Jennie som var en stor orsak till att jag hittat många av dessa vägar men då inte till mig. Känt att hon vart vid min sida och visat vägarna jag ska gå!

Petra Wallin som öppnade mina ögon för det ekologiska och yogan för över 15 år sedan och även för Rawfood och Erica Palmcrantz Aziz med en kurs hos henne, mina massage lärare och terapeuter Per Nilsson Osteopatkliniken och Hans Nielsen Healingoteborg.se, Lina Lindegren med shamansk healing på sisjoyogacenter.com, en fin vän som introducerade mig för cbd olja, Hummingbird center i Peru, Casa de la gringa i Cosco i Peru, mäktiga vägen till Machu Picchu med en enorm healande energi.


Böckerna:

Hela din framtid av Alberto Viloldo,

Resan av Brandon Bays,

Den självläkande människan av Sanna Edhin,

The four agreements av don Miguel Ruiz,

The power of Now av Eckart Tolle,

Alla Medical Medium böcker av Anthony William,

The Autoimmune Solution av Amy Myers,

Mina fins vänner Lina och Mia med bloggen Foodpharmacy.se och deras böcker m.f.l

Craniosacral behandling av Christer Tranberg,

Sabine på Vita Reali,

Britt på Biomedicin.

Homeopat Jouko i Göteborg som öppnade dörren till autoimmun paleo kost som fick mig att hitta underbara candida gruppen som numer heter Body Cleanse Sweden med den fantastisika skaparen Natalie Krevén som ger extremt mycket av sig och sin tid till alla i gruppen, hon visade mig vägen till stöttande örter och bra kosttillskott och här öppnades dörren till fantastiska Homeopaten Jimmy Lindau i Ljungby jimmyspraktik.se som hjälper mig än idag med att fortsätta rensa kroppen med örter etc

Min fina vän Karro som visade mig Jason Vale med Super Juice Me.

Gjort en hel del detoxar och fastor av olika slag.

Hoppas inte jag glömt någon 🙈

Tack till er alla från djupet av mitt hjärta🙏🏼♥️


Men framför allt tack till mig själv att jag vågade tro på min tro att om du ger kroppen rätt verktyg så kan den läka sig själv!


Till er alla som läser

Våga lita på dig själv och din magkänsla, ibland våga släppa taget om det trygga välkända och välja andra vägar än det som är ”vanligt” och nu menar jag inte bara medicinväg.

Det kan handla om jobb, kärlek, barn, träning, familj etc.

Sen åter igen vill jag poängtera att detta är en väg som fungerat för mig, alla är vi olika och behöver kanske lite olika vägar att gå.

Och jag säger inte åt alla att sluta med sina mediciner och gå denna väg med kost, träning och tänket men det skadar ju inte att ändra kost, träning och tänk kanske samtidigt om man äter sina mediciner.

Kan ju iallafall inte skada och tänk om även du blir bättre och där efter kan minska eller då sluta med mediciner.

Och även till er som känner er fullt friska, det skadar inte att även ni ändrar kost, träning och tänk för då kanske ni slipper bli sjuka i framtiden.

Alltid svårare och kan ta längre tid att göra dessa ändringar när man redan är sjuk.


Shamanen i Amazonas djungel sa till mig under en ceremoni:

Trust the medicin, try to let go, everything will be ok!

Efter 5 år slog det mig för några dagar sedan...det är livet som är medicinen!

Trust life, try to let go and everything will be ok!

Så mina ord till dig är våga lita på livet, trust life! ♥️♥️♥️

Önskar er en fantastisk dag, varma kramar från mig!
3,103 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page