top of page
  • Writer's pictureAngelica

Juicefasta!

Då har jag bestämt mig för att köra en juicefasta i 28 dagar 🤪

Tack vare min fina härliga vän Karro som läste gårdagens inlägg och skrev till mig om att hon också skulle köra en juicefasta och berättade om Jason Vale som har en app med recept och påminnelser för olika juicefastor allt från 3–28 dagar!

Han har även gjort en dokumentär om 8 människor med olika åkommor som fick köra detta juiceprogram i 28 dagar och det är precis det som han pratar om som jag står bakom och tror på!

Vill du också ladda ner appen och/eller se dokumentären klicka här https://youtu.be/Aaxa7rxEbyk och appen heter

Jason Vale Super juice me!


Min plan tidigare var ju att köra en juicefasta i nån vecka och sen bara äta frukt för att få en rejäl utrensning och boosta kroppen på cellnivå!

Men detta blir toppen då det redan är utvalda råvaror och recept som jobbar bra tillsammans och man vet att man får i sig de vitaminer, mineraler, proteiner m.m som man behöver!


Det jag kan tycka att han inte riktigt får med och som enligt mig är lite viktigt är att under en tid, kanske så länge som en månad eller mer bör utesluta en del skräpmat som gluten, socker, mejeri, kaffe, processad mat etc. innan man börjar en sån här kraftig utrensning.

Då kroppen jobbar extremt hårt för att ta hand om den skiten vi sätter i oss som inte är bra för oss. Slutar du tvärrt med det och juicar kan kroppen få en chock och vissa kan bli riktig dåliga. Då tror många att de inte tål en del fruk och grönsaker. De kan då vara histamin känsliga, vilket är ganska vanligt men går att bota.

Men jag kan ha fel och då dessa juicer i hans program innehåller mycket grönsaker och inte bara frukt så då är det lättare för kroppen och antagligen inte lika vanligt att nån blir dålig, han har ju lyckats sprida denna super juice me stort och många har blivit ordentligt hjälpta med flera olika problem.

Jag vill bara att ni ska ha det i åtanke om ni väljer att hänga med mig på detta tåget!


Har du ledvärk, migrän, reumatism, SLE/lupus som jag är diagnostiserad med eller nått annat som psoriasis, artros, dålig hy, lite för många kilon, allergi, IBS, magproblem, högt eller lågt blodtryck, borelia, cancer, trött, energilös, dålig sömn ja what ever?

Varför inte prova detta med mig?

28 dagar är ju inget mot om det fungerar!

Vad är 28 dagar mot resten av ditt liv om du blir bättre?

Jag säger inte att det hjälper mot allt eller gör detta så blir du bra!

Det jag säger är tänk om du blir bra/bättre? Så värt det eller hur?

Vilka är på?

Jag börjar 2/1 och kör i 28 dagar eller ja det kanske blir 27 dagar då det kan bli svårt att ha med sig juice på flyget till Thailand, men kör på med frukt och grönsaker i fast form sista dagen.

Och lyxen sen i Thailand är ju att det finns så mycket underbar frukt och härliga råvaror och de gör fantastiska färska fruktjuicer även där, viktigt dock att vara noga med att beställa utan socker annars öser dem i det😵🙈


Jag kommer följa programmet slaviskt med ett litet undantag, istället för citronvatten på morgonen innan all juice kommer jag fortsätta med min sellerijuice.

Sellerijuice har som jag skrivit tidigare så extreeeemt många fördelar!!

Klicka här för att läsa tidigare inlägg om sellerijuice https://www.mywayofliving.net/home/hur-går-det-för-oss kommer skriva ytterligare ett inlägg om just sellerijuice senare och gå in ännu mer på hur bra det är!


Ha en fin söndag kära ni 💕🍉🍇🥦492 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page