My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Kollagen

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så är kollagen det största och mest förekommande proteinet i kroppen.

Det finns i många av våra vävnader så som hår, hud, naglar, senor och leder och även i våra organ så som lungor, lever och hjärtat!

Det är som ett lim som håller ihop kroppen och hjälper oss vara elastiska 🤪


Dessvärre minskar vår egna produktion av kollagen med åren och blir mindre och mindre och vi blir allt rynkigare och rynkigare, får ont och känner oss stelare.

Därför är det viktigt att få i sig tillskott av kollagen.

Förr i tiden så åt vi människor mer av inälvsmat, hela djuret och kokade benbuljong och drack som soppa.

Därav fick vi i oss bra med kollagen men det är få som äter det idag och vi får i oss alldeles för lite om ens något kollagen.


Själv har jag till och från i flera år gjort benbuljong och druckit en kopp till kvällen, recept och tips på den får du om du klickar på denna länken från mitt tidigare inlägg om just kollagen. + lite mer info om kollagen.

https://www.mywayofliving.net/home/lust-att-känna-dig-yngre-och-friskare


Tyvärr räcker tiden inte alltid till att göra benbuljong så nu har jag börjat prova ett tillskott på kollagen som heter Clean Collagen som jag köpt från https://www.nyttoteket.se

Började för ca en vecka sen så än så länge vet jag inte om den är bra men den känns bra, det tar ju oftast 3 månader innan man märker resultat på det mesta.

Ska bli spännande och se om jag gillar detta tillskott lika mycket som min benbuljong.

Utav denna tar jag 1-2 msk i min stora stora kopp med te på morgonen eller eftermiddagen, smakar inget och kommer från kor som betar på naturliga betesmarker året om. 😀🙌🏼

Viktigt att tänka på om man vill se och känna resultat är att ha kontinuitet med intag av kosttillskott så det gäller även med kollagen!


Önskar er en fin skön fredag och hoppas ni firade Sverige rejält igår!! Vi ska vara stolta och glada över vårt fina vackra land och bli mycket bättre på att visa det och se till att ta efter Norrmännen och fira Sverige ordentligt! 🇸🇪🇸🇪🇸🇪


Här nedan är bild på mitt nya inköp av kollagen och även en burk från frysen med min benbuljong proppad med kollagen 🙌🏼

Älskar texten bak på påsen...100 % quality 0% bullshit

#cleancollagen #kollagen #collagen #benbuljong #bonebroth #yngre #leder #protein #nyttoteket #paleo #aip #autoimmunpaleokost #reumatism #healing #matsommedicin #kosttillskott #sle #lupus #alternativmedicin