My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Ledträning med filmklipp


Godmorgon alla sköna!

Nu har jag gjort ett litet filmklipp, en vlogg som det så fint heter (link ligger längst ned på sidan) på en morgonrutin jag har, som jag försöker göra minst några gånger i veckan. Inte alltid jag får det till men jobbar på det! 🤪

Framförallt vill jag visa er den lilla träningsakten där jag går igenom lederna i kroppen och mjukar upp dem.

Den är rätt lätt och går ganska så snabbt att göra och så kan jag göra den var som helst.

Om detta är något du vill ta efter så börja med 10-20 upprepningar på varje övning och öka efter en stund beroende på hur du känner.


När vi är hemma så gör jag dock lite mer avancerad rutin iallafall några ggr i veckan och den är följande....


Djupandas en stund då jag vaknat och torrborstar kroppen varje morgon, detta för att få cirkulation på lymfsystemet. (Detta gör jag verkligen varje dag oavsett vart vi är och har gjort i flera år)

Sen ett stort glas sellerijuice varje morgon.

Det har jag nu druckit i över ett år på tom mage.

Det ger som jag skrivit om tidigare helt fantastiska hälsoeffekter.

Nu har jag ju inte helt lyckats dricka det exakt varje dag, då juicepressen är lite svår och otymplig att ha med sig på resa, som alternativ då vi är borta dricker jag en pressad citron i ljummet vatten på tom mage istället, vilket också är superbra!


Sen kör jag min lilla leduppvärmning, därefter ett skönt yogapass och lite fysträning alternativt en promenad, därefter ett dopp i havet!

Kalla bad är också nått helt fantastiskt som jag nu gjort i över 10år.

Vi hade en rutin jag och min vän Emma att boka in bastu och bad en gång i månaden året runt. Ibland var det andra som följde med men vi två hade det liksom som en fast rutin.

Saknar de härliga samtalen och de stunderna!

Nu sen 3år tillbaka har jag lyxen att bo precis vi havet och kan bada ännu oftare🙏🏼❤️


Hela denna ”lilla” rutin kräver ju att man går upp ganska tidigt för att hinna med om man inte som jag har väldigt flexibla jobbtider, vilket jag är extremt tacksam över 🙏🏼


Önskar er alla en fantastisk dag och ett gott skratt åt min något svamliga film🌞🍂🌞https://youtu.be/mpOH4rdrFP8


#ledträning #vlogg #rutin #naprapatjonas #övningar #träning #sellerijuice #celleryjuice #kallabad #badaåretom #vinterbad #healing #yoga #mindfulness #läkanaturligt #livet #life #lycka #havet #bastu #bastubad


48 views