My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Lite nyttigare chokladbollar

Mums!!

När suget är för stort är det toppen med något nyttigare sött som stillar sötsuget.

Då är det bra att ha dessa liggande i frysen och har man inte de klara går det relativt fort att slänga ihop dessa super goda chokladbollar!


Receptet är från mina fina duktiga vänner som jag är mäkta stolt över att de har kommit så långt med att inspirera människor i hela världen att tänka mer på vad maten man stoppar i sig har för betydelse!

Det är Lina och Mia från Foodpharmacy.se som gav mig detta receptet ifrån ett av deras första blogginlägg och sen dess har jag prövat många varianter av nyttigare chokladbollar men dessa leder än!

Vill passa på att tipsa om deras 3:e bok som de just släppt och såklart även de tidigare 2🙌🏼

Deras underbara lätta och roliga sätt att skriva om saker som folk annars lätt hade lagt åt sidan gör att det fängslar och blir intressant.

Heja Er!! 👏🏼👏🏼


Så här till receptet, jag gör alltid dubbel sats från början och slänger in i frysen.

Tar en eller två när suget slår till och tar alltid med mig dessa eller liknande nyttigare gott när jag ska på kalas så frestelsen av att ta annat inte blir lika stort!Detta behöver du:

• 1/2 dl hasselnötsmör

• 1 1/2 dl glutenfria havregryn

• 1/2 dl raw kakao

• 1 tsk vaniljpulver

• 5 st urkärnade dadlar

• 1 tsk kanel

• 2 msk kallt kaffe


Så här gör du:

Lägg allt i en matberedare och mixa till en kletig smet.

Rulla till små bollar och rulla dem i kokos.

In i kyl eller frys och sen njut 🙏🏼😋
Så nu sitter jag på färjan över till Sverige igen och smaskar på några goda bollar.

Denna gången längtar jag rejält, för i fredags kom Inka hem till Sverige på besök så nu ska jag få krama och gossa med henne några dagar och även fira min lilla mamma som fyller år imorgon 🥰🥰🥰

Förhoppningsvis följer både Inka, min mamma och pappa med tillbaka till Norge och hälsar på oss en sväng och sen nästa måndag åker min kärlek och jag tillsammans med våra vänner Karro och Arne till USA och ska åka Highway one, tar tacksamt emot tips om vad vi inte får missa?!


Njut nu alla av en härlig söndag så hörs vi snart igen!!

Kram 🥰


#alternativmedicin #recept #nyttigaregott #glutenfritt #sockerfritt #mejerifritt #matsommedicin #foodpharmacy #choklad #chokladbollar #healing #reumatism #lupus #sle

37 views