My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Lugnet

Som jag älskar att vakna tidigare än alla andra en skön sommar morgon och känna lugnet!


Kockan är 8 på morgonen och just nu sitter jag i en gammal solstol i en trädgård hos våra fina vänner Viktoria och Singe på deras lantställe lite utanför Mellerud.

Alla andra sover och jag har suttit och mediterat, här är alldeles tyst bortsett från fågelkvitter, fågelvingar, flugor som flyger och träden som rasslar lugnt i vinden.

Jag kan till och med höra myrorna i gräset bredvid mig.

Fjärilarna flyger runt om mig och dofterna är ljuvliga!

Känner mig så lycklig och tacksam att jag får uppleva sånna här magiska somrar.


Solen har just slingrat sig fram över träden och den börjar värma upp min kropp och känslan över att detta kommer bli ännu en underbar sommardag infinner sig i hela kroppen!🙏🏼😍


Sånna här sommar upplevelser har jag fått ha många och väldigt många tillsammans med mitt lilla hjärta Inka (min dotter)

Så nu saknar jag henne om möjligt ännu mer.❤️


När Inka var liten gjorde vi små roadtrips och hälsade på olika vänner på deras sommarställen längst med Sveriges vackra västkust!

Marstrand, Hunnebostrand, Fjällbacka, Smögen, Hambugsund m.m

Det är underbara minnen för livet och jag tackar mina fantastiska vänner som med öppna armar tog emot oss på deras charmiga landställen!

Ni vet vilka ni är ❤️🙏🏼❤️


Nu har vi Espen, Espens dotter Zara och hennes kompis Katrine och jag haft två fantastiska nätter och dagar här hos Viktoria, Singe och deras barn Hugo och Cornelia.

Vet inte i vems ögon det har lyst mest då Singe plockat fram den ena ”leksaken” efter den andra😂😂😂

Först en fyrhjuling med släp som vi alla hoppar upp i och kör ner till bryggan/båten med längs en liten terrängstig eller så kan man ta mini moppen ned.

Väl nere vid bryggan finns både båt, scooter och olika vattenleksaker som bananbåt, vattenskidor m.m

Tror nog Espens ögon lyste mest men vi andra var hack i häl nära🤩🤩


I eftermiddag åker vi till Göteborg med tjejerna och jag har bokat in oss imorgon på ett ställe som heter UpZone där man tar sig fram i banor uppe bland träden i fyra olika höjder.

Högst upp är 12 meter!! Tjohooo va spännande detta ska bli 🙌🏼

Mer om det i nästa inlägg!

Nu ska jag ner till sjön och ta ett morgondopp!


Önskar er alla en fin härlig sommar dag 🌻🦋🐝#sommar #underbarsommar #njuter #vänner #bus #kärlek #landet #mellerud #dalsland #fyrhjuling #vattenscooter #scooter #sommarlekar #healing #lugnet #Vänern #sjön ##båtliv #torpet30 views