My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Mina 3 bästa kompisar i köket

Får jag presentera mr Wilfa, mrs magimix och ms Philips juicer som är mina bästa vänner i köket!

Alla tre avänds flitigt, två av dem varje dag!

Ms Philips fixar till min morgon drink på endast selleri, ett stort glas juice av selleri varje morgon på tom mage gör underverk som jag berättat innan i tidigare inlägg!

Vet att det finns bra mycket bättre o smidigare juicermaskiner på marknaden idag men denna har hängt med mig i säker 15 år och sålänge den fungerar så vill jag inte byta ut honom! 😉


Mr Wilfa (model BL-1200 hjälper mig senare att göra vår dagliga smoothie, fullproppad med näring och vitaminer! Han är inte speciellt tyst i sitt arbete men han gör det väldigt bra!


Det jag brukar ha i är olika men en variant är:

• Banan • äpple • apelsin • blåbär • hallon

• grönkål • avokado • clorella • nyponpulver

• gurkmeja • ceylonkanel • vattenSen kommer vi till mitt nyaste tillskott i familjen

Mrs magimix (cuisine system 5200XL) som är en fantastiskt bra matberedare med 3st olika storlekar på skålar och mängder med bra annat tillbehör.

Hade tidigare en ganska värdelös matberedare men det var samma med den som med juicern, så länge den fungerade så ville jag inte kasta ut den. För ca ett år sedan gav den andra upp och jag kunde välkomna denna fantastiska hjälpreda som verkligen gör jobbet bra mycket enklare i köket!


Att inte ha en matberedare är nästan omöjligt när man ska göra rawfood och baka rawfood och även underlätta i annan matlagning.

Den hjälper dig lätt göra nötmjöl, nötsmör, vispa, mixa, knåda, riva, skära m.m

Hon används flitigt även hon men kanske inte varje dag som de andra!

Dock blir det väldigt mycket nu till jul då jag ska baka massa gott, vilket jag givetvis kommer dela med mig om här på bloggen så håll ögon och öron öppna för snart sprutar det ut härliga recept här!

Bestämde mig för att göra detta kanske något tråkiga inlägg först så ni vet lite vad som kan underlätta för er när ni ska baka och laga det jag inom snar framtid kommer dela med mig!


Önskar er en fin dag, kram från mig och mina köksvänner ❄️💕❄️

#mixer #matberedare #magimix #philips #juicer #wilfa #smoothie #baka

47 views