top of page
  • Writer's pictureAngelica

Mina 3 bÀsta kompisar i köket

FÄr jag presentera mr Wilfa, mrs magimix och ms Philips juicer som Àr mina bÀsta vÀnner i köket!

Alla tre avÀnds flitigt, tvÄ av dem varje dag!

Ms Philips fixar till min morgon drink pÄ endast selleri, ett stort glas juice av selleri varje morgon pÄ tom mage gör underverk som jag berÀttat innan i tidigare inlÀgg!

Vet att det finns bra mycket bĂ€ttre o smidigare juicermaskiner pĂ„ marknaden idag men denna har hĂ€ngt med mig i sĂ€ker 15 Ă„r och sĂ„lĂ€nge den fungerar sĂ„ vill jag inte byta ut honom! 😉


Mr Wilfa (model BL-1200 hjÀlper mig senare att göra vÄr dagliga smoothie, fullproppad med nÀring och vitaminer! Han Àr inte speciellt tyst i sitt arbete men han gör det vÀldigt bra!


Det jag brukar ha i Àr olika men en variant Àr:

‱ Banan ‱ Ă€pple ‱ apelsin ‱ blĂ„bĂ€r ‱ hallon

‱ grönkĂ„l ‱ avokado ‱ clorella ‱ nyponpulver

‱ gurkmeja ‱ ceylonkanel ‱ vatten



Sen kommer vi till mitt nyaste tillskott i familjen

Mrs magimix (cuisine system 5200XL) som Àr en fantastiskt bra matberedare med 3st olika storlekar pÄ skÄlar och mÀngder med bra annat tillbehör.

Hade tidigare en ganska vÀrdelös matberedare men det var samma med den som med juicern, sÄ lÀnge den fungerade sÄ ville jag inte kasta ut den. För ca ett Är sedan gav den andra upp och jag kunde vÀlkomna denna fantastiska hjÀlpreda som verkligen gör jobbet bra mycket enklare i köket!


Att inte ha en matberedare Àr nÀstan omöjligt nÀr man ska göra rawfood och baka rawfood och Àven underlÀtta i annan matlagning.

Den hjÀlper dig lÀtt göra nötmjöl, nötsmör, vispa, mixa, knÄda, riva, skÀra m.m

Hon anvÀnds flitigt Àven hon men kanske inte varje dag som de andra!

Dock blir det vÀldigt mycket nu till jul dÄ jag ska baka massa gott, vilket jag givetvis kommer dela med mig om hÀr pÄ bloggen sÄ hÄll ögon och öron öppna för snart sprutar det ut hÀrliga recept hÀr!

BestÀmde mig för att göra detta kanske nÄgot trÄkiga inlÀgg först sÄ ni vet lite vad som kan underlÀtta för er nÀr ni ska baka och laga det jag inom snar framtid kommer dela med mig!


Önskar er en fin dag, kram frĂ„n mig och mina köksvĂ€nner â„ïžđŸ’•â„ïž

110 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page