top of page
  • Writer's pictureAngelica

Mitten av November...redan???


Önskar ibland att jag hade en pausknapp!

En knapp som jag kunde trycka på och pausa resten av världen men inte för mig själv, så att jag hann med lite mer!

På ett sätt har vi alla en sådan knapp!

Alla har vi egentligen 15 minuter att bara sätta oss ned och stänga av allt annat runt omkring!

(såklart stannar inte resten av världen på riktigt men det är lite samma effekt)

Det handlar om prioriteringar!


Skulle vi få till att göra detta, en liten ”meditation” varje dag i 15 minuter så hade det hjälpt oss på ett sätt att få mer tid!

Låter kanske extremt märkligt i vissas öron men det är faktiskt så!

Du stillar din monkeybrain och går ner några trappsteg till ditt hjärta och lyssnar in det och lyssnar på dina andetag och dina vackra hjärtslag!

Stilla ditt sinne och det hjälper dig resten av dagen att få mer saker gjort på ett mer effektivt sätt!


Dock inte alltid så lätt!

Den där apan i hjärnan är sjukt tjötig och det är inte lätt att få tyst på den, inte heller lätt att övertala den att faktiskt ens sätta sig ner och försöka...den kommer med tuuuusen bra andra ideer du hellre borde göra! 🙈

Och speciellt när man är extra stressad och då man antagligen som mest hade behövt det!


Jag vet vad jag pratar om för jag är lite i strid med min egna apa just för tillfället!

För mycket runt omkring med med huset, advokater, jobbiga grannar, idiotiska markarbetare som inte slutfört sitt jobb, hjälpa mamma och pappa att packa ner, dagiset, pappersjobb, avvecklar mitt bolag, många olika projekt, vårt hus, vara en bra dotter, mamma, flickvän och vän.


Men den senaste veckan har jag lyckats övertala apan och vunnit nästan varje dag och det gör väldigt stor skillnad! 🙏🏼💕

Så nu klappar jag mig lite på axeln o sträcker på mig lite🤪

Om än att det tog lite lång tid för mig att skriva ett nytt blogg inlägg efter min lyckobubbla från förra helgen🙈


Jag har varit i Göteborg några dagar nu och styrt upp lite, snickaren har gjort det sista, rörmokare kommer nästa vecka och gör sitt nästan sista, trappan kommer snart, förhoppningsvis fått tag på ny grävkille som hjälper oss sista 4metrarna till att koppla på vatten avlopp och el, sen kommer värmepannan på plats och därefter kommunen som då förhoppningsvis slutgodkänner huset och mor och far kan flytta in och få en fröjdefull jul🎅🏼🤶🏼🎄

Som ni förstår är det inte långt kvar bara allt kommer i rätt följd och hantverkarna kommer som de ska och att kommunen inte har för långa köer 😬🙈🤪

Så snälla håll tummarna för oss att det nu går smidigt. 🙏🏼💕


För att få lite annat i hjärnan än bara bygg tog jag igår morse men mig min mamma till partihallarna och doftade på blommorna, njöt och fick lite inspiration!

Tänk att jag var nere där minst 3ggr/vecka i 10 år då jag hade min underbara lilla blomster och inredningsbutik. Känns som igår när man kommer in och hejar på alla jobbar kvar eller har sina små pärlor till butiker kvar men det är snart 10 år sedan jag sålde min lilla pärla😮Vi hade även ett litet ärende dit, jag har ritat upp ett underrede till ett bord som en smed ska få fixa ihop för oss. Det är till en gammal marmorskiva som vart ett matbord tidigare och som nu ska få bli ett fräckt soffbord i det nya huset 🙌🏼

Sen tog vi en tur till ett annat av mina härliga jobb jag haft...vi åkte till Grönbergs Interiör, som i och för sig flyttat från Kungsgatan till Lindome och lilla Spinneriet!

Det var så otroligt fint och så mysigt att få krama om min före detta chef och vän Pia💕

Det är som att komma in i en saga i hennes vackra butik, hon missar inte en enda detalj!

Känslan där är bara WOW och dit ska ni bara åka för att besöka!

Även om det inte känns som din stilr så är det en njutning för ögat och även för doftsinnena att bara strosa runt i en stund!

Granen snurrar i taket välfylld med havets läckerheter då temat för årets jul på Grönbergs är ”Havets skatter”

Se bara på mina bilder nedan vilken fantastisk butik detta är💕

Ni kan även gå in på hennes hemsida https://gronbergs-interior.myshopify.com/ här ifrån kan man både handla och bli inspirerad 🙏🏼💕Där ligger även fler butiker och restauranger m.m Bland annat härliga Marie och hennes keramik, hennes butik heter Inspirera.

Vi köpte även en badrumsspegel till gästbadet uppe i nya huset i en butik som hette Decollective som också var en härlig butik blandat med nytt och gammalt!

Så mysigt ställe detta spinneriet är...första besöket men helt klart inte sista!Nu ska jag upp och gräva efter elrör och hitta felet innan jag tar arbetaren med mig till Norge igen, där väntas honom en hel del mer jobb innan han får ta jul ledigt!


Önskar er alla en vansinnigt härlig helg, själv ska jag på kalas💕🥳🥳🥳💕
24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page