top of page
  • Writer's pictureAngelica

Överraskningarnas resa


Ja vart ska jag börja?

Att jag har världens mest underbaraste kärlek som jag älskar så enormt med eller utan galet många överraskningar....

Älskling...du är galen och du gör mig till den lyckligaste varje morgon jag vaknar med dig vid min sida 🙏🏼❤️


Jag vaknade kl 6.45 i torsdags, skulle ha ett telefonmöte 8.30-9.30 som jag hade tänkt ha i bilen utanför homeopaten som jag skulle vara hos 9.30.

Får ett sms av min kärlek att packa min väska 10.10 hämtar han mig utanför homeopaten, vi kommer hem någongång på söndag 😵😍🙏🏼

Fick även en väder rapport 😂😂

När jag förstod att vi skulle till England/London blev ju min fråga snabbt...åh ska vi träffa Inka (min dotter för er som inte vet det) då hon bor i Portsmouth, England sen över ett år tillbaka.

Men svaret blev dessvärre nej, hon fick reda på detta så sent och hon kunde inte ta ledigt från jobbet. 😰

(Ledsen men ändå förstående men mitt hopp om att detta bara var en vit lögn höll i sig ett bra tag)

När vi kom till hotellet betedde sig Espen extremt konstigt, vi skulle ta nått att dricka samtidigt som han typ akut måste på toa, ändå fattade jag nada...men bara hänger med i hans något annorlunda svängningar, då dyker Viktoria och Singe upp (två av våra härliga vänner)

Hon har alltså också blivit grundlurad och hade inte en aning om att vi skulle dyka upp!

Fantastiskt med dessa överraskningarnas killar!

😍🙏🏼


Vi har varit i Soho, på Oxford street och shoppat, Notting Hill, ett antal härliga restauranger och barer, China Town, vi har mött Espens bror och hans vänner på frukost, strosat i Hyde park, gått förbi speakers corner, Espen och Singe var på fotbolls match ihop med Espens bror, mött upp med en ny vän, ja universum har mycket att ge m.m m.m....

Vi har nu haft 3 fullspäckade galna roliga dagar ihop men bäst av allt var ändå att igår vid frukost, då dök hon med det absolut största H:et i mitt liv upp!!! Min goa lilla dotter och hennes pojkvän... vilken lycka!

Att få några fantastiska timmar ihop men min lilla kreation var liksom pricken över i:et!!!

Också att få träffa hennes kärlek, en super fin och gullig kille verkade han vara, så mammi är happy och ger hittills godkänt! 😉

När jag typ hade gett upp tanken på att hon dessvärre inte skulle kunna komma då dök hon upp och jag är den lyckligaste personen i världen, känns det som!

Tack Espen, Inka, Jack, Singe, Viktoria och Espens bror Andre för överraskningarnas resa!!! WOW ❤️🙏🏼❤️

Skulle jag dö nu, vilket jag absolut inte hoppas att jag gör för jag har så galet mycket mer att ge och uppleva men ändå...då hade jag ändå gjort det med världens största leende😬😁🙏🏼😍

Nu är klockan 5.30 en härlig regnig söndag morgon och vi ska försöka hitta oss tillbaka till Stansted flygplats och hem!

Blir nog en liten tupplur på planet! 🤪

Natti natt typ och stor kram 🤗
82 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page