top of page
  • Writer's pictureAngelica

Roadtrip part1 San Francisco and Tracy

Nu har äventyret vi väntat länge på börjat 😍

Dessvärre utan två underbara medlemmar i la Famiglia Jeanette och Lasse som tyvärr fick avboka för jobbproblem 😢

Ni kommer fattas oss enormt och vi kommer skåla med er som om ni vore med oss ❤️❤️❤️


I lördags åkte Espen, Conchita, Richard och jag in till San Francisco för att möta upp Karro och Arne.

Något jetlaggade som de var lyckades vi ändå med en härlig kväll med middag, den klassiska turist ”attraktionen” spårvagnsturen och några sköna barer.Dagen därpå blev det en ordentligt amerikansk frukost och en hel del turist grejer hann vi med såsom China Town, blomstergatan (heter väl kanske egentligen Crooked street) som är en av de slingrigaste gatorna i San Francisco som är med i mängder av filmer, kört fort över kanten på gatan med den sjukaste lutningen, åkt över Golden Gate-bron, vart på Fishermans Wharf, besökt den charmiga byn Sausalito med sina speciella husbåtar och här gick vi även på en art och musikfestival där Blod Swett and tears spelade.

Sen på kvällen var vi hembjudna till en av Richard och Conchitas äldsta vänner son också är svenka på barbecue men massa sköna människor.

Sen körde vi 1,5 timma tillbaka till Tracy och somnade sött..zzzzz....

Igår tog vi en sväng inom flygplatsen för att visa upp den för Karro och Arne och sen en härlig båttur på deltat i Discovery bay där vi åt lunch.

Sen var vi bara tvungna att visa dem ett av våra favvo ställen vi hittat här där man äter jordnötter och slänger skalen rakt ner på golven och så har det galet goda margatitas 🙈

Stället heter Texas Roadhouse och är väl värt ett besök även för den goda maten.

Espens favorit är nog ändå brödet och smöret man får innan maten som tydligen smakar kanelbulle. Denna gången fick han en doggybag med 6 bullar i och kanelsmöret 😂😂🙈


Idag bär det iväg söder ut och mot Carmel och Monteray, dessa ställen har vi hört en hel del fint om så det ska bli spännande att få uppleva!


Önskar er en vansinnigt bra dag, mängder med kramar och kärlek❤️
61 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page