top of page
  • Writer's pictureAngelica

Säger bara wow

Ja ja ja, jag vet att jag lovat ett inlägg med videoklipp på bra punkter att få bort huvudvärk och migrän men jag bara måste dela med mig om denna händelsen!! 😵


Jag har länge hört om vitkålsomslag och tänkt att jag borde prova.

När jag skrev mitt i natten till min homehopat lite smått desperat av min smärta som kommit tillbaka nått galet tipsade även han mig om denna vitkål.

(sen trodde även han att det kan vara de nya homeopatmedicinerna som först gör det sämre innan det blir bättre🙏🏼)


Inte nog med att vitkålen liksom Andréa kålväxter som broccoli, blomkål, brysselkål etc. är väldigt nyttigt att proppa i oss och har fördelar som att innehålla massa bra magbakterier och massor av vitaminer och mineraler, inte minst C-vitamin och betakaroten som vi behöver kalas mycket.

Visste du att det är mer c-vitaminer i kål än det är i citrusfrukter?

Kål höjer även immunförsvaret och är bakteriedödande.

Den stärker levern och hjälper till att rensa ut den på skräp.


Forskare har även upptäckt att cancerceller inte gillar vitkål!

Redan de gamla grekerna använde vitkål mot cancer så kunskapen är knappast någon nyhet. Dagens forskare har hittat ett ämne som heter sulforafan, en antioxidant som attackerar cancerceller.

Den ökar kroppens försvar mot cancerceller, hindar dem från att dela sig och tumörer att växa. Man har kommit fram till att ett intag av kål och vitlök tre gånger i veckan ger en gardering mot cancer. (Källa: Iform http://iform.se/valbefinnande/forebyggande/at-vitkal-och-vitlok-mot-brostcancer)


Men nu till något så spännande som en gammal husmorskur om att svepa in sig i vitkål!

Det sägs att vitkål är bakteriedödande och renande och hjälper till att "dra ut" elakheterna ur kroppen om man gör ett vitkålsomslag!


Espen och Zara trodde inte jag var helt frisk då jag i förrgår kväll drog loss några vitkålsblad och först bankade till dem och sen började stryka dem med strykjärnet för att sedan lägga dem omlott runt min fot och därefter linda en gasbinda runt.

Bankar och stryker dem gör man för att krossa fibrerna och att växtsaften ska komma ut!.

Därefter gick jag och la mig och sov med detta hela natten.


När jag vaknade på morgonen blev jag väldigt förvånad...smärtan var nästan helt borta😵🙏🏼

Så detta gjordes om även inatt och även på mitt knä och det är helt sjukt men det funkar!

Riktigt varför detta funkar verkar det inte vara någon som riktigt vet än men forskningen är igång och letar svar och har gjort länge!

För min del bryr jag mig inte om nån forskning då det viktigaste för mig är om nått fungerar eller inte!

Så mitt råd är...iväg till butiken och köp vitkål för att både proppa i dig och andra och om du har inflammation eller bölder i ledederna linda även in dig i vitkålen 😂😂

Billigt är det ju också, så en extra bonus!


Det sägs att Anja Person botade sitt onda knä i VM 2007 där hon tog 3 Guld med just kålomslag 🙌🏼😍


Önskar er en härlig lördag! När jag gick och la mig igår var det vår i luften och all snön var borta, när jag vaknade för några timmar sedan är vintern tillbaka och det är alldeles vitt på marken🌧❄️🌧❄️


1,246 views0 comments

Recent Posts

See All

Σχόλια


Post: Blog2_Post
bottom of page