My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Säger bara wow

Ja ja ja, jag vet att jag lovat ett inlägg med videoklipp på bra punkter att få bort huvudvärk och migrän men jag bara måste dela med mig om denna händelsen!! 😵


Jag har länge hört om vitkålsomslag och tänkt att jag borde prova.

När jag skrev mitt i natten till min homehopat lite smått desperat av min smärta som kommit tillbaka nått galet tipsade även han mig om denna vitkål.

(sen trodde även han att det kan vara de nya homeopatmedicinerna som först gör det sämre innan det blir bättre🙏🏼)


Inte nog med att vitkålen liksom Andréa kålväxter som broccoli, blomkål, brysselkål etc. är väldigt nyttigt att proppa i oss och har fördelar som att innehålla massa bra magbakterier och massor av vitaminer och mineraler, inte minst C-vitamin och betakaroten som vi behöver kalas mycket.

Visste du att det är mer c-vitaminer i kål än det är i citrusfrukter?

Kål höjer även immunförsvaret och är bakteriedödande.

Den stärker levern och hjälper till att rensa ut den på skräp.


Forskare har även upptäckt att cancerceller inte gillar vitkål!

Redan de gamla grekerna använde vitkål mot cancer så kunskapen är knappast någon nyhet. Dagens forskare har hittat ett ämne som heter sulforafan, en antioxidant som attackerar cancerceller.

Den ökar kroppens försvar mot cancerceller, hindar dem från att dela sig och tumörer att växa. Man har kommit fram till att ett intag av kål och vitlök tre gånger i veckan ger en gardering mot cancer. (Källa: Iform http://iform.se/valbefinnande/forebyggande/at-vitkal-och-vitlok-mot-brostcancer)


Men nu till något så spännande som en gammal husmorskur om att svepa in sig i vitkål!

Det sägs att vitkål är bakteriedödande och renande och hjälper till att "dra ut" elakheterna ur kroppen om man gör ett vitkålsomslag!


Espen och Zara trodde inte jag var helt frisk då jag i förrgår kväll drog loss några vitkålsblad och först bankade till dem och sen började stryka dem med strykjärnet för att sedan lägga dem omlott runt min fot och därefter linda en gasbinda runt.

Bankar och stryker dem gör man för att krossa fibrerna och att växtsaften ska komma ut!.

Därefter gick jag och la mig och sov med detta hela natten.


När jag vaknade på morgonen blev jag väldigt förvånad...smärtan var nästan helt borta😵🙏🏼

Så detta gjordes om även inatt och även på mitt knä och det är helt sjukt men det funkar!

Riktigt varför detta funkar verkar det inte vara någon som riktigt vet än men forskningen är igång och letar svar och har gjort länge!

För min del bryr jag mig inte om nån forskning då det viktigaste för mig är om nått fungerar eller inte!

Så mitt råd är...iväg till butiken och köp vitkål för att både proppa i dig och andra och om du har inflammation eller bölder i ledederna linda även in dig i vitkålen 😂😂

Billigt är det ju också, så en extra bonus!


Det sägs att Anja Person botade sitt onda knä i VM 2007 där hon tog 3 Guld med just kålomslag 🙌🏼😍


Önskar er en härlig lördag! När jag gick och la mig igår var det vår i luften och all snön var borta, när jag vaknade för några timmar sedan är vintern tillbaka och det är alldeles vitt på marken🌧❄️🌧❄️