top of page
  • Writer's pictureAngelica

Står i givakt med piskan i högsta hugg

Godmorgon alla goa!

Jag är nu tillbaka i Göteborg, kom hit i förrgår och åker hem till Norge i eftermiddag!

Tjoff tjoff! Hem för att fira världens bästa svärmor som fyllde 75år förra helgen, vi firade henne även lite då men nu blir det lite mer ordentligt!

Hon har bjudit med alla sina barn och deras respektive, sin härliga man Per-Arne såklart och sin fina bror och hans fina fru och gissa vad vi ska....jo vi ska åka båten över till Sverige och hem igen med båten tillbaka.🙈

Jag som är såååå trött på den båten men detta ska ju faktiskt bli helt annorlunda och trevligt mot när jag åker den själv bara som transport, nu blir det ju party🥂🍾🎉🙌🏼💕🙏🏼


Så hur går det här i Göteborg då med bygget...blir det klart snart? Alltså som det ser ut nu så är jag ändå sjukt nöjd med mig själv och mitt pusslande!

Grävarkillen (en ny trevlig) kom igår 06.30 vilket är omänskligt tidigt enligt mig men jag var ute på plats och inväntade dem med piskan i högsta hugg! Nu det sista tänker jag vara med i varje liten rörelse i alla arbetares jobb så jag ser att det blir rätt och att de hinner med! Dessa killar verkar toppen och efter igår är jag ännu mer förbannad på den idiot vi haft att göra med tidigare! Så mycket extra jobb och tid han kostat oss det stolpskottet😰

Men nu blickar vi framåt och ser ljuset, lämnar

problem och knasigheter bakom oss! Vad kan gå fel det är ju ändå fredagen den 13.e som är familjens gemensamma turnummer🙏🏼💕

Strax efter 9 igår kom elkillarna och the bitch med piskan stod klar att visa vad som skulle göras och lite senare kom två snickare och dem guidade jag fram till kl 18.30

Här in i mellan så var jag även 3gånger på Bauhaus, en gång på en lite småskum ventilationsfirma som egentligen inte jobbade med ”sånna som mig” 😂😂 men efter en stund visade han sig vara min räddande ängel och gav mig tips, råd och även material som skulle kostat mig 1000kr...gratis 🙏🏼

Och så kom jag mig även ut på kära Hisingen till Stavdal för att hyra nån stav eller käpp som jag tycker det är sjukt märkligt att kalla en böjlig tung lina på rulle 🤪

När gårdagen var slut var även jag det, somnade som en stock efter att ha dragit in några djupa andetag ute av fullmånens härliga energi🌕💫🌕


Idag var det upp nästan lika omänskligt tidigt,

vi ska nu koppla vatten och avlopp och kommunen ska komma och godkänna, så snälla håll tummarna för mig nu att allt bara rullar fint på och att även elbolaget kommer och kopplar in elen så blir denna helgen ännu mer att fira🥂🍾 Det har som ni kanske märkt blivit lite glesare mellan inläggen här på bloggen men det är för att det vart så galet mycket och tiden har sprungit lite väl mycket snabbare än mig 😰

(Alltid vart dålig på att springa)

2019 har varit ett lite för stressigt år så det ska jag skaka av mig och lämna inför nästa decennium 2020.

Det var ju även fullmåne inatt och då ska man passa på att lämna skit bakom sig och in med ny häftig och bra energi så varför vänta en hel månad till nyår...jag kastar stress, press, dåliga energier och problem bakom mig nu!!!


Önskar er alla en ljuvlig helg fylld med kärlek och ny energi💫❤️
98 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page