My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Tack min älskling för julklappen!

Ja då var vi hemma igen, tiden går fort när man har roligt🙌🏼❤️

Jag fick denna underbara magiska resa till USA i julklapp av min stora kärlek! Tack älskling!🙏🏼❤️


Vi har verkligen haft en fantastisk resa och fått uppleva så mycket kul.

Det som är så kul när man känner folk dit man reser är att man får uppleva stället man reser till på ett helt annat sätt, inte bara hamna i turistfällorna 🤪


Denna gången så har vi som ni eventuellt redan vet och sett varit på vinprovning, roadtrip, flygplats event, campat i Yosemite och bott i ”husvagn” i Tracy men vi har också fått gå på en graduation som hade whiteparty tema, Espen fick provköra Conchitas Harley Davidsson en liten sväng.

En av dagarna flög vi över deltat till ett shoppingmall några städer bort och shoppade.

Jag hittade en superfin väskplånbok och Espen köpte några T-shirtar sen flög vi tillbaka igen.


Igår skulle vi lägga ut deras båt och ta en tur ut på deltat, titta på hus som de eventuellt ska hyra men båten var ny för dem och inte vart i vatten sen 2013.

Så vi visste inte om den skulle flyta...det blev ett halvt dopp för båten då vi märkte att det läckte in vatten och vi fick dra upp den igen. 🙃

Det fick bli en heldag under parasoll i solen vid husvagnen, spelandes mexican train och sen ner till en granne lite längre ner för ett dopp i ett inte allt för lockande vatten men det var så sjukt varmt för första gången på vår resa så det var skönt när vi väl var i.

Tur med vädret har vi dessvärre inte haft, det har varit extremt blåsigt och ganska kallt men vad gör väl det när man har galet kul ändå!


Nu har vi just mellanlandat i Amsterdam och här har vi nu ca 5 goa timmar 🥴

Vi blir hämtade av Espens snälla mamma och dotter, då blir det hem och mysa i helgen och en del städning, tvättning och sen kommer en intensiv späckad jobbvecka.

Så ska vi se till att komma in i bra mat och tränings rutiner igen innan vi ska iväg igen.

Har nog gått upp en del dessa 10 osunda amerikanska dagar 😵🇺🇸🙈😬

Har trots en hel del goda drinkar, vin och choklad mått väldigt bra i kroppen.

En eftermiddag fick jag extrem ont i fot och knä men den natten innan hade jag inte sovit bra och efter jag sovit ut så var kroppen helfin igen 🙏🏼🙌🏼

En rensning nu så ska nog kroppen hålla sig bra!


Nedan får ni se fler bilder från vår härliga resa❤️❤️❤️

Tack än en gång min kärlek för en underbar julklapp🙏🏼❤️

Önskar er alla en fin helg 🇺🇸🇳🇴🇺🇸🇳🇴


Här ovan är vi på white party graduation👩🏼‍🎓🎓

Allt va vitt!!! Vita drinkar, vita blommor och ballonger och när vi gick var man tvungen att ta en påse och plocka lite vitt godis för det betyder tur!


Här är Espen ute på sin lilla motorcykelrunda och sen åkte vi till Livermore för mat och barrunda, väldigt trevligt!

Sen tillbaka till den lilla husvagnen igen för lite mexican train spel och som ni ser återigen allt är större i USA, kolla in Espens öl 😵

En skön flygtur i deras nya flygplan över deltat och till shopping mall för lite shopping och se så nöjd Espen är när han fick flyga alldeles själv 😍😍

Båtturen som inte blev så mycket till båttur🙈😵 men blev en alldeles fantastisk dag ändå med sol, bad, promenad och massa skratt!

Lägg märke till de få och ”små” coolers de har och även den ”lilla” bilen vi ställt oss framför 😵


Må väl fina läsare 🇺🇸🇳🇴🇺🇸


#sol #usa #flyg #flygtur #båttur #sanfrancisco #tracy #delta #shopping #shoppingmall #drinkar #livermore #pubrunda #food #bad #lycka #kärleken #lovemylife #love

31 views