My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Vad händer med nybygget?


Ja det har ju vart lite tyst på mig om husbygget för min mor och far.

Ni undrar kanske vad som hänt?!

Allt gick nästan som smort i början och mitten.

Även om vi fått stångas lite med framförallt grannar genom hela processen😰

Huset var nästan helt klart i juni/juli men vi valde att sakta ner lite då mina föräldrars nuvarande hus inte hade blivit sålt och så fort vi kopplar in vatten/avlopp och ström i nybygget så börjar det ticka ännu mer pengar i månaden.


Sen hade vi oturen att markarbetaren vi använt som skulle fortsätta jobbet att anlägga vägen upp till huset och gräva ner alla rör och ledningar till huvudvägen lyste med sin frånvaro och efter en hel del tjat dök han upp precis innan semestrarna, grävde ett megahål mitt i uppfarten och lyckades samtidigt gräva sönder alla rör och ledningar...

Tror han va där i ca 45 minuter sen åkte han och vi fick inte tag på honom mer under hela sommaren.

Så vi tog kontakt med nya och andra markarbetare, närmare bestämt 4st olika.

De hittade en del andra fel och påpekade allihop att det var helt fel att inte lägga ner rören och anlägga vägen på riktigt från början, dock bredare väg så byggrafik lyckades komma upp.

Att detta som vår grävare nu gjort skapar både en massa mer jobb och dubbelt betalt 🤬

Det var svårt att få någon av de nya att komma innan Augusti då alla var på semestrar.

Vi lyckades med en som kunde komma nästan direkt men då det handlar om rätt mycket pengar så skrev jag en sista gång till han som gjort alla fel och gav honom en chans att rätta till sina fel utan att vi skulle betala nått för det samt göra klart vägen annars skulle vi ta detta vidare.

Vipps va han där och nu äntligen är jobbet gjort så nu kan vi fortsätta och bli helt klara!

Eller ja vipps och vipps...han kom i mitten av Augusti 😰


Och nu har även mamma och pappa fått sålt det gamla huset till en ung familj, så skönt för dem även om de inte fick helt vad de ville!

Det ska bli spännande att se hur de nya kommer förändra huset!


Så nu är det inte långt kvar men en del knutor kvar att knyta upp och en stor knut ska jag ta tag i på fredag.

Då blir det möte med Advokat för vi är oense med våra grannar😰

Ingen av oss har gjort helt rätt men jag har gjort allt för att hitta en lösning med dem och kommit med förslag och offerter m.m.

Men de är inte så samarbetsvilliga.

Kan berätta mer om vad detta handlar om senare men just nu måste vi först hitta en lösning!

Håll gärna tummarna för mig på fredag! Känns dock som det kommer gå bra! 😄


Här kommer lite bilder på hur snyggt huset blivit hittills!!

Lite tomt än så länge men wow va bra det kommer bli 😍🙏🏼

Nästa gång jag lägger in bilder på insidan av huset blir nog möblerat...ska bli såååå spännande!


Önskar dig en superdag🌞💕🙏🏼#nybygge #byggnation #kök #betonggolv #industriellinteriör #fönster #byggherre #markarbete #grävmaskin #grannar #jobbigagrannar #hus #villa #matta #betong #monier #derome #föräldrar #el #vatten #avlopp #trä #spontadträpanel #träpanel #grått


145 views