top of page
  • Writer's pictureAngelica

Vilken helg det blev!!

Tjhooo, jag fick stoppat förkyldningen med mina dunder shotar av ingefära och gurkmeja, recept finns i förra inlägget!

Det var ju helt underbart skönt för dessa dagar har varit intensiva och helt fantastiska!

Nu hoppas jag att kroppen inte blir allt för arg på mig då jag inte varit så snäll mot den i helgen 🙈😵

Det har kalasats och blivit en del fusk med ”skräp” mat så som lite mejeri och lite socker och en del vin men ojojoj va kul, mysigt och trevligt jag haft!

Så många härliga möten!


I torsdags åkte jag ner till Göteborg med morgon båten.

Åkte direkt till Hovås kallbadhus för att vara med på White party mingel där jag skulle sälja vackra smycken för Everyday Jewelry.

Så fint de hade dekorerat och pimpat stället med vita ballonger, vitspayade ananaser, spunnet socker maskin och vita drinkar m.m

Alla som kom var vitklädda och det blev en härlig stämning och en bra DJ som spelade.

Dessvärre kom det inte jättemycket folk men det var väldigt trevligt och ändå kul att vara med!

På fredagen så var jag först hos läkaren på morgonen och testade mina lungor igen!

Det var nu 4 år sedan jag gjorde det för min SLE. Och då visade det sig tyvärr att de inte var så bra som de borde vara och de sa då att vi måste hålla koll för det oftast bara blir värre och värre men....denna gången så verkade det som att jag har helt normal kapacitet, inte fått läkarens uttalande än men tror inte det kan vara så stor skillnad!

Detta gjorde mig ju såklart helt överlycklig! Det går åt rätt håll...jippiiii🙏🏼💕


Åkte sen och hälsade på min syster och hade lite mysig kvalitetstid med henne och hennes 4 katter.

Och på kvällen träffades vi några vänner för att ses och minnas vår fina härliga vän som lämnade livet på jorden alldeles för tidig och som nu är allas vår fantastiska skyddsängel!

Saknaden av Jennie är galet stor för många och det var så fint att träffas, något vi alla var överens om att vi måste göra om snart! 💕

Även denna kväll var vi på Hovås Kallbadhus och det var väldigt god mat och det ligger ju så vansinnigt vackert med havet som närmsta granne🙏🏼😍


På lördags eftermiddagen var jag inne en snabbis i stan och träffade lite härliga vänner

och sen var det dags att svida om till leopard outfiten för temat på kära Pernillas 50års kalas var just leopard och jul som inte är så otippat då hela deras hem går i leopard lite här och där och är proppat med vackra juldekorationer nu innan jul!

Det var ett party som hette duga😵😍🙏🏼

170 gäster i deras egna hem på 3 rätters middag! Och shit vilken god mat som Katrin, Axel och Christopher som har Hovås Catering & event hade gjort!

Stort tält med värme, bar och flygel med fantastiska C-M som spelar och sjunger så bra sen en grym DJ, dans och galenskap med underbara vänner och vänners vänner till kl 4.

Igår var man inte världens tuffaste!


Nu tillbaka i vackra Sandefjord och får pussa på min kärlek som fått vara kvar i Norge i helgen för att mysa med sin dotter!

Önskar er en bra start på veckan 🙏🏼💕52 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page