My way of living

©2018 by My way of living. Proudly created with Wix.com

My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 
 
 

Contact

 
  • Angelica

Vilken helg det blev!!

Tjhooo, jag fick stoppat förkyldningen med mina dunder shotar av ingefära och gurkmeja, recept finns i förra inlägget!

Det var ju helt underbart skönt för dessa dagar har varit intensiva och helt fantastiska!

Nu hoppas jag att kroppen inte blir allt för arg på mig då jag inte varit så snäll mot den i helgen 🙈😵

Det har kalasats och blivit en del fusk med ”skräp” mat så som lite mejeri och lite socker och en del vin men ojojoj va kul, mysigt och trevligt jag haft!

Så många härliga möten!


I torsdags åkte jag ner till Göteborg med morgon båten.

Åkte direkt till Hovås kallbadhus för att vara med på White party mingel där jag skulle sälja vackra smycken för Everyday Jewelry.

Så fint de hade dekorerat och pimpat stället med vita ballonger, vitspayade ananaser, spunnet socker maskin och vita drinkar m.m

Alla som kom var vitklädda och det blev en härlig stämning och en bra DJ som spelade.

Dessvärre kom det inte jättemycket folk men det var väldigt trevligt och ändå kul att vara med!

På fredagen så var jag först hos läkaren på morgonen och testade mina lungor igen!

Det var nu 4 år sedan jag gjorde det för min SLE. Och då visade det sig tyvärr att de inte var så bra som de borde vara och de sa då att vi måste hålla koll för det oftast bara blir värre och värre men....denna gången så verkade det som att jag har helt normal kapacitet, inte fått läkarens uttalande än men tror inte det kan vara så stor skillnad!

Detta gjorde mig ju såklart helt överlycklig! Det går åt rätt håll...jippiiii🙏🏼💕


Åkte sen och hälsade på min syster och hade lite mysig kvalitetstid med henne och hennes 4 katter.

Och på kvällen träffades vi några vänner för att ses och minnas vår fina härliga vän som lämnade livet på jorden alldeles för tidig och som nu är allas vår fantastiska skyddsängel!

Saknaden av Jennie är galet stor för många och det var så fint att träffas, något vi alla var överens om att vi måste göra om snart! 💕

Även denna kväll var vi på Hovås Kallbadhus och det var väldigt god mat och det ligger ju så vansinnigt vackert med havet som närmsta granne🙏🏼😍


På lördags eftermiddagen var jag inne en snabbis i stan och träffade lite härliga vänner

och sen var det dags att svida om till leopard outfiten för temat på kära Pernillas 50års kalas var just leopard och jul som inte är så otippat då hela deras hem går i leopard lite här och där och är proppat med vackra juldekorationer nu innan jul!

Det var ett party som hette duga😵😍🙏🏼

170 gäster i deras egna hem på 3 rätters middag! Och shit vilken god mat som Katrin, Axel och Christopher som har Hovås Catering & event hade gjort!

Stort tält med värme, bar och flygel med fantastiska C-M som spelar och sjunger så bra sen en grym DJ, dans och galenskap med underbara vänner och vänners vänner till kl 4.

Igår var man inte världens tuffaste!


Nu tillbaka i vackra Sandefjord och får pussa på min kärlek som fått vara kvar i Norge i helgen för att mysa med sin dotter!

Önskar er en bra start på veckan 🙏🏼💕
#leopard #50årsfest #whiteparty #mingel #finaminnen #hovaskallbsdhus #hovåskallbadhus #caterestaurant #vänner #bubbelobus #christmasparty #everydayjewelry #champangebaren
51 views