My way of living

Hej och välkommen till min sida, hoppas ni kommer gilla den och att jag förhoppningsvis kan inspirera och sprida glädje och hälsa till så många som möjligt!

Önskar även att detta skrivande ska motivera mig ännu mer att leva efter vad som jag tycker är rätt för det är inte alltid så lätt!

Jag kommer skriva om hälsa, alternativ medicin, kost, träning, resor och om livet i allmänhet!

Angelica är mitt namn och jag är mamma, sambo, bonusmamma, dotter, syster och vän! Är egenföretagare men även anställd.

2014 fick jag diagnosen Rematroid Artrit och SLE.

2016 valde jag att sluta med skolmedicinen och gå den alternativa vägen. Jag har gjort en hel del på min läkande resa som jag kommer berätta mer om i mina inlägg. Bland annat en resa till Peru till Schamanerna i Amazonas djungel och intog deras plantmediciner.


Nu är kosten och tankarna min medicin!

Viktigt att poängtera är att detta är mitt sätt till bättre hälsa och har hjälpt mig! Alla är vi olika och tycker olika vad som är bra för oss och inte.

Alla gör som dem vill och om man väljer följa mina råd och tips är det på eget ansvar och inget jag kan garantera hjälpa även er.

Ibland måste man dock våga för att vinna!

Och om man väljer att kommentera gör det med en vänlig ton! 

Ska bli väldigt kul detta...

 

Magiska bokskogar

Min syster Jannica uppmärksammade mig för många år sedan om det helt magiska ljuset på våren i en bokskog. Boklöven sitter så galet tätt och på sommaren släpper de knappt igenom något ljus så marken i en bokskog är ganska speciell och ofta ligger flera års höstlöv kvar på marken då dessa löv multnar väldigt sakta. På våren lyser de med sin limegröna färg och det känns väldigt trollskt. Har du aldrig upplevt våren i en bokskog ber jag dig uppsöka närmast möjliga och ställ dig

Maskrosor

Taraxacum-maskros på latin. Finns ca 900 olika arter av maskrosor och de flesta gillar dem inte, iallafall inte på sin egna gräsmatta! De sprider sig fort både genom luften och sina rötter. När de blommar tycker jag dem är riktigt vackra och även den söta lilla puffiga bollen som blir då den blommat ut och flyger iväg genom luften som små fallskärmar. Jag tänkte ge er lite tips på vad maskrosor är bra för och vad man kan göra med maskrosorna då man plockar bort dem från sin g

 

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

 

Contact

Thanks for submitting!