top of page
  • Writer's pictureAngelica

Gott Nytt År och Decennium

Hej igen alla goingar! 💕

Hur har era jular och Nyårs aftnar varit? Som ni kanske märkt tog jag en paus ifrån min lilla blogg, behövde en så lugn och så stressfri jul och nyår som möjligt. Andas in och ut och njuta av familj och vänner.

Och det har jag verkligen fått, en underbar tid!

Tack alla inblandade 🙏🏼❤️

Men nu är jag tillbaka här och ännu starkare i livet känns det som.

Nytt år, nytt decennium, nya tag!

Året som gått har varit väldigt tufft för mig med mycket stress och med mycket stress blir det tyvärr lätt sämre mat och mindre träning, meditation och vila, detta blir ju då en galet dålig cirkel som ni ju fattar!

Men året som gått har ju även vart gaaaalet spännande, kul, lärorikt, intressant, fyllt med kärlek, ännu mer kärlek och skojsiga äventyr! Vi har hunnit med en hel del länder och påhitt med nära och kära.

Vi har byggt ett hus för mina föräldrar.

Jag har hjälpt min kärlek med en hel del andra projekt här i Norge och jobbat ordentligt mycket med barnehagen.

Haft en del hyresgäster in och ut här och där.

M.m m.m ja listan kan göras lång!


Om vi tar en titt ännu djupare och ser hur detta decennium sett ut...

För mig har det varit höga berg och djupa dalar, en riktig berg och dalbana.

I början av decenniet var det jag och min dotter mot världen, vi var så nära och vissa dagar så långt ifrån varann. Ens barn växer och vi har dem bara till låns, jag gjorde det svåraste beslutet i mitt liv som visade sig vara ett väldigt bra beslut och val!

Jag kan inte vara stoltare över min grymma dotter Inka än vad jag är! 🙏🏼❤️

Du kommer komma längre än längst med ditt förnuft, fantastiska tankar, envishet och så mycket mer!!!💫Älskar dig och är så tacksam för dig🙏🏼❤️ I mitten av dessa år fick jag även tuffa besked om min hälsa med två inte så skojiga diagnoser RA och SLE/Lupus

Det har varit en sjukt jobbig kamp med galen smärta, tuffa mediciner, många sjukhusbesök och bästa beslutet att våga sluta med skolmedicinerna och gå min väg och tro på mig själv! Tacksam för min fina familj som stöttat mig i mina val, trots att de säkert var galet nervösa och rädda!

Jag är inte i mål med mina diagnoser än som ni vet vid detta laget men jag är ta mig sjutton nära och jag ska dit! Som jag skrivit tidigare så är jag även tacksam för dessa sjukdomar, för utan dem hade jag antagligen inte varit där jag är idag och fått uppleva det jag gjort och träffat så många nya och speciella människor som lärt mig så otroligt mycket!

Under sista delen av decenniet så träffade jag ju även Han med stort H, min stora kärlek, mannen i mitt liv! ❤️❤️❤️

Jag lyckades fånga killen som jag på riktigt bett om ut i universum att få, in i minsta detalj och även det fina underbara liv vi lever tillsammans.

Tack Espen för att du valde mig och tack universum som lyssnade.

Jag fortsätter ge ut mina önskningar till Universum om att vi får fortsätta vårt liv tillsammans och mer därtill🙏🏼❤️ Med dig vid min sida känns det som allt är möjligt! Ser fram emot framtiden med dig ❤️


Åren har ju även vart berikade med finaste familjen, nya och gamla vänner som jag är så tacksam och glad för varenda en av er🙏🏼💕

Ser fram emot framtiden med er också!


Hur har dessa åren sett ut för er alla? Har ni funderat över det?

Ta en liten stund och tänk efter, skriv ner på en lapp vad ni känner att ni vill lämna bakom er och inte ha med mer och på andra sidan skriv ner vad ni vill ha mer av.

Skriv hur ni vill att era liv ska se ut!

Tänk igenom noga och var försiktig med era önskningar, de ska komma ärligt från era hjärtan! Läs igenom det du skrivit några gånger högt, se och känn det framför dig!

Gå ut och bränn pappret och dina önskningar har sats fria.

Nu är det upp till dig att få dem att slå igenom!

Se de små signalerna och våga ta stegen i rätt riktning! 💫


Vi firade nyårsafton hemma hos våra vänner Viktoria och Singe och jag lät alla på festen göra denna lilla ceremonin om de ville och alla var med och gillade idén, då blev jag om möjligt ännu gladare 🥰


Något som det ska bli mer av i mitt liv nu framöver är bra mat, träning, rätt sömn och meditation...sen kommer förhoppningsvis resten på köpet!


Vi börjar en ny juicedetox imorgon en vecka i taget så får vi se om jag lyckas med 28 dagar som förra året! Vill du haka på för en hälsosammare start på ett nytt år och decennium?

Sjuk eller frisk, alla behöver vi en rensning på djup cellnivå då och då! För att bli friskare, förhindra sjukdom eller bara öka din energi rejält! Ladda ner appen Jason Vale superjuice me så kör vi! 🙌🏼

Behöver du inspiration? Titta på den här filmen...

https://youtu.be/Aaxa7rxEbyk


Tack för du läst mitt första inlägg 2020

Önskar dig en fantastisk dag, massa kramar!

167 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page